Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Chapewerken en isolatie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Chapewerken en isolatie plaatsen:

Chapewerken en isolatie plaatsen

De situatie nu is alleen een laag zavel met een laag cement dat hier en daar kapot is (huis van 1930). We willen isolatie en vloerverwarming. Afhankelijk van wat het gaat kosten kan het binnen 6 maanden of na 6 maanden. We wonen al in het huis dus het moet met sneldrogende chape. Het gaat om ongeveer 40 m².

Chapewerken uit te voeren

Fase 1: chapelaag op betonplaat waar leidingen etc in liggen ( hierop komt dan isolatie en vloerverwarming) Fase 2: chapelaag op vloerverwarming op vervolgens bestaande vloer te kunnen leggen. Oppervlakte 65 m², renovatie.

Isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw

Wij willen op ons onderverdiep een nieuwe vloer opbouwen. We gaan de tegelvloer uitbreken en uitgraven tot op 30cm-40cm naargelang de benodigde diktes van de verschillende lagen. Er komt een wenteltrap op uit die reeds deels in beton gegoten is, en hiervoor zouden we graag een kleine vierkante meter in snelbeton gieten tot de begane grond. Voor de rest van de vloer (39 vierkante meter) willen we een betonplaat laten gieten.

Chapewerken in nieuwbouw

Het zou gaan om een oppervlakte van ongeveer 206m². Gelijkvloers (107 m²) vloerafwerking 1cm Lichtgewapende chape 8cm systeemplaat met vloerverwarming thermische isolatie Pur 10cm (harde panelen) 1ste verdiepping (99cm²) Vloerafwerking 1cm Lichtgewapende chape 7cm indien gewenst kan ik u de plannen ook doormailen. Alvast bedankt!

Isolatie (pur) en chape voor nieuwbouw

Ik zoek nog stielmannen om vloerisolatie en chapewerken uit te laten voeren. Ik kan de plannen doorsturen. Dient te gebeuren op gelijkvloers, verdieping en zolder, grondoppervlakte = 8x12

Chapewerken en isolatie

Voor een verbouwingsproject in Brasschaat zou ik een offerte willen voor de volgende werken op het gelijkvloers: aanbrengen van een laag PUR (+-3-5 cm); achteraf (nadat ik zelf de vloerverwarming gelegd heb): aanbrengen van chape (+-5 cm). De totale oppervlakte is om en bij de 75 m², volledig op het gelijkvloers. De werken moeten plaats vinden tijdens de eerste week van juli. Ik voeg een situatieschets toe als bijlage.