Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Chappe leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Chappe leggen:

Vloerverwarming infrezen

Infrezen van de chappe en leggen van de vloerverwarming.Oppervlakte :60 m².

Chappe leggen

Chappe te leggen. Oppervlakte 16 lengte op 3,8 breedte. Eindlaag voor vloer op te lijmen.

Chappe leggen op zolder

Ik zou graag chappe leggen op mij zolder. De totale oppervlakte is 79m2. De dikte zou ongeveer 6,5cm bedragen.

Verzakte vloer uitbreken, wachtbuizen en elektriciteit voorzien en nieuwe vloer leggen

Vloer moet uitgebroken worden. Hierna wachtbuizen voor elektriciteit en water leggen Nieuwe chappe gieten en vloer te plaatsen. Een hele living ongeveer 50m².

Chappe leggen voor nieuwbouw

Voor onze nieuwbouw moet volgende uitgevoerd worden: - Chappe leggen voor ongeveer 200 m². Binnen 3 - 5 maand ongeveer uit te voeren.

Chappe en vloeren van terras

Een terras aan te leggen ( ong. 50m²) . Het zou hier gaan over 2 rechthoekige stukken ( 3x4m en 8x4 m) te chappen en te vloeren. Ik wil ook nog meegeven dat ik in een rijwoning woon die dicht is langs beide kanten, dus alles zal door het huis moeten gebeuren. We zouden dit graag, indien mogelijk, rond april willen plannen of toch liefst voor de zomer. Terras met tegels. Keramische tegel van 1 cm dikte , 61 cm op 61 cm. Nu een betonplaat aanwezig en er dient chape te worden gegoten.

Sneldrogende chappe leggen

Ik wil graag 2 doucheruimtes laten chappen met sneldrogende chape. Eentje van 2m op 1m, andere een oppervlakte van 2m op 2.5m

Egaliseren vloer en parket leggen in café

Ongeveer een oppervlakte van 40 m² (gelijkvloers) egaliseren met een dunne sneldrogende chappe, en na aanbreng van elektrische vloerverwarming (matten) door de loodgieter, zou er een samengestelde parket moeten gelegd worden. Dit is voor een café.