Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Click Vinyl of laminaat plinten laten leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Click Vinyl of laminaat plinten laten leggen:

Click Vinyl of laminaat + plinten laten leggen

Ik wil graag click vinyl of laminaat laten leggen op mijn benedenverdieping op een bestaande tegelvloer. Deze omvat een badkamer, toilet, woonkamer met open keuken en keukeneiland en gang, totale oppervlakte van ongeveer 115 vierkante meter. De omtrek voor de plinten is ongeveer 60m. Er is ook een klein afvoerputje met deksel die bereikbaar moet blijven. Hierbij zoek ik specifiek iemand die ook zelf het meubilair kan en wil verplaatsen daar ik hier zelf niet toe in staat ben. Materialen zijn nog niet aangekocht maar dienen zeker waterbestendig te zijn.

Click vinyl leggen

Graag vakman voor het plaatsen van click vinyl in onze living op een bestaande vloer. Vinyl hebben we nog niet. Ongeveer 40 m².

Click vinyl plus plinten leggen in slaapkamers en badkamer

We zouden graag op onze eerste en tweede verdieping van ons huis click vinyl laten leggen. Het zal ongeveer een 70 m² zijn. Ook bijpassende plinten zouden we graag hebben. De ondergrond is een oude plankenvloer die op bepaalde plaatsen niet egaal is (verschillen 1 à 2 cm max). Dus waarschijnlijk zal er ook wel iets onder de click vinyl moeten om te egaliseren

Click Vinyl laten leggen

Ik wil klikvinyl leggen in mijn slaapkamers (3) en hal, (totaal +- 50m²). Deze wil ik laten afwerken met plinten. De vloeren en plinten zijn nog niet aangekocht. Ook wil ik er een ondermat laten leggen. Dit alles in een nieuwbouwproject. Het plan van de bovenverdieping met de juiste afmetingen zit in bijlage. Ik heb zelf nog niet alles opgemeten.

PVC vloer met kliksysteem plaatsen

Graag nieuwe vloerbekleding click vinyl met houtlook, geschikt voor alle kamers (ook badkamer en keuken) voor intensief gebruik. ongeveer 80 m².

Egaliseren vloer en vinyl plaatsen

Een oude tegelvloer met oppervlakte van 25 m² die naar het midden toe verzakt is tot een diepteverschil van max 1,2 cm, hadden we graag willen laten egaliseren om dan een vinyl click tegel te plaatsen.

Click Vinyl laten leggen

Plaatsen van circa 60 m² BerryAlloc click Vinyl tegels op gelijkvloer doorlopend en plaatsen ondergrond op rol. Plaatsen van circa 36 meter plinten en 6 profielen. Inkorten van 2 buitendeuren.

Click vinyl installeren in een appartement

We zoeken een vloerder om click vinyl van het merk Berry Aloc te installeren. De materialen werden reeds aangekocht. De vloer moet gelegd worden in een appartement van 60 m² (living, gang en 2 slaapkamers) in Koksijde.