Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Egaliseren van chape op 1ste verdiep" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Egaliseren van chape op 1ste verdiep:

Vloer egaliseren

De vloer bestaat uit twee delen, met een onderling hoogteverschil van 2 à 3 cm. Op de ene vloer van 25 vierkante meter ligt chape met lijmresten van een oude vinyl. Op de andere vloer liggen er voor 15 vierkante meter tegels.

Egaliseren van chape op 1ste verdiep

Op het 1ste verdiep wil ik graag de chape laten egaliseren. In totaal een oppervlakte van +/- 43,2 m2.

Egaliseren oneffen chape

Op het eerste verdiep van de woning is de chape oneffen. Doel is om deze te egaliseren en een nieuwe vloer te leggen (waarschijnlijk kurk of laminaat) en nieuwe deuren. De totale oppervlakte bedraagt 50,5 m².

Egaliseren van vloer

Egaliseren van 50m2 chape, de vloer moet 0,5-1cm omhoog.

Laminaat plaatsen inclusief plinten

Leggen van laminaatvloer en plinten voor boven. In totaal ongeveer 50 m² verdeeld over 3 kamers. De vloer zelf is chape maar ligt nog niet volledig effen dus waarschijnlijk is egaliseren ook nodig.

Egaliseren chape

Chape afscheuren in living, ligt zeer ongelijk. Oppervlakte ongeveer 32 m².

Grove chape egaliseren

Ik heb een ruimte die men opnieuw moet egaliseren om er parket op te kunnen leggen. Momenteel ligt er een grove chape waar er beschadigingen aan zijn. Het ene deel van de chape is wel goed gedaan het deel dat men opnieuw moet doen is zo een 35 m².

Egaliseren bestaande chape

Ik ben bezig met een groot renovatieproject. Binnenkort komen mijn technieken aan die ik kan plaatsen dan. Nu had ik graag een egalisatielaag laten plaatsen nadat de vloerverwarming ingeslepen is om alle oude chape opnieuw te egaliseren. Het gaat om zo een 190 m² op de benedenverdieping.