Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Eiken vloer opschuren en lakken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Eiken vloer opschuren en lakken:

Eiken vloer opschuren en lakken

Ik ben op zoek naar iemand die een eiken vloer van ongeveer 20 m² ligt kan schuren en lakken.

Gelijmd parket uitbreken en herleggen in slaapkamer.

De parket heeft waterschade door lekkende radiator en moet herlegd worden. Hij is gelijmd aan de vloer en moet uitgebroken worden. Dan moet hij herlijmd worden aan de vloer ongeveer 15 m². Het is een massieve eiken parket ongeveer 2 cm dik en 12cm breed. Nadien moet hij geschuurd worden en afgewerkt worden met woca olie.

Parket schuren en vernissen

Ik wil graag de vloer in onze living laten opschuren en opnieuw vernist hebben. De living is 25 m² groot en het gaat over een eiken vloer.

Parket uitbreken en nieuwe vloer plaatsen

Onze bestaand zwaar massief eiken parket (in living 50 m²) is serieus kromgetrokken. Wellicht is uitbreken en nieuw parket leggen enige oplossing.

Parket/marmoleum/kurk vloeren leggen

In slaapkamers (eiken) parket vloer leggen. In totaal 75m² meter. Is reeds bewoond, dus uitvoering moet goed georganiseerd/gecoordineerd/mogelijk in verschillende stappen gebeuren. Zo snel mogelijk, zeker eerste kamer(s). Op zolder ook parket vloer (ofwel marmoleum/kurk vloeren leggen omwille van lagere prijs). In totaal 80m². Is op houten gewelven met OSB platen. Binnen 3 maanden.

Schuren oude houten vloer

Ik heb een eiken houtvloer van 24m² en zou graag deze laten opschuren, kunt u mij hiervoor een offerte bezorgen?

Vloer uitbreken en nieuwe eiken vloer plaatsen

Wij hebben een massieve parket liggen. Door waterschade is deze beschadigd. Wij willen deze terug volledig laten verwijden en een nieuwe eiken vloer laten plaatsen. Totale opp. Is 48m²

Leggen van eiken vloer

Er moet een eiken vloer gelegd worden in de living, de dressing en de slaapkamer op de benedenverdieping. De planken worden binnenkort geleverd. Ondergrond is sneldrogende chape (ligt al). Kom gerust eens langs na afspraak om werf te bezoeken en uw prijs/offerte op te maken.