Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Fundering en betonplaat gieten voor tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Fundering en betonplaat gieten voor tuinhuis:

Gieten beton voor ondervloer tuinhuis

We wensen een houten tuinhuis te plaatsen van 3 op 4 meter maar de fundering kunnen we niet uitvoeren. Deze fundering of ondervloer voor het tuinhuis bestaat uit een betonplaat van 4 cm.

Gieten van betonplaat voor plaatsen van tuinhuis

Ik wil graag een offerte voor het uitgraven van een fundering en het gieten van een gewapende betonplaat voor het plaatsen van een tuinhuis 295 x 295 cm.

Fundering en betonplaat gieten voor tuinhuis

Wij willen een tuinhuis bouwen van ca 3m breed en 6m lang, deze zal ook dienen als garage voor onze twee moto's. De fundering moet uitgegraven worden en betonplaat gegoten; rekening houdend met elektriciteit, geen water. Wij hebben geen strakke timing voor ons project, maar graag zouden we vóór december een tuinhuis hebben staan.

Uitgraven en betonplaat gieten voor tuinhuis

We willen een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis. De fundering moet uitgegraven worden en de betonplaat gegoten. De afmetingen zijn 4,16 op 3,26

Gieten van betonplaat voor tuinhuis

Wij zouden graag de fundering in beton voor een nieuw tuinhuis laten gieten. Voor blokhut Modern (415x295cm met extensie van 400cm). Tuinhuis met overkapping heeft dus een totale lengte van 8m22 x 3m28 diepte . Dit tuinhuis zou worden geplaatst op 9 meter van de achtergevel, m.a.w. op 19 meter van de oprit.

Betonplaat voor fundering tuinhuis

Ik wil een beton laten storten. Van ongeveer 25m² als fundering voor een tuinhuis. De betonnen platen zijn er al waarbinnen het beton moet komen.

Twee betonplaten laten gieten

Wij willen graag een betonplaat voorzien van 22,4 m² als terras. Hiernaast ook een andere betonplaat van 42 m² als fundering voor onze garage .

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil in juni een tuinhuis met overdekking plaatsen van 6. 4m x 3. 3m. Ons huis is een gesloten rijwoning (nieuwbouw sinds 2016). Het is dus lastig om bij de tuin te geraken (door garage-berging-keuken of inkomhal-leefruimte-keuken). Wat ook lastig is, is dat we in een smalle 1-richtingstraat wonen. In onze tuin ligt reeds een betonplaat van 2. 4 m x 1. 95 m. Ik wil als resultaat een fundering die kan dienen voor het nieuw tuinhuis. Bijgevoegd zijn afbeeldingen van onze tuin en van het nieuwe tuinhuis.