Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Fundering leggen voor tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Fundering leggen voor tuinhuis:

Fundering leggen voor tuinhuis

Een fundering voor het later plaatsen van een tuinhuis van ong. 3 x 7 à 7 meter. De achtertuin is licht hellend. Tuinhuis heb ik nog niet , optioneel ook door de zelfde vakman te zetten

Gepolierde betonvloer leggen

Ik ben bezig met de renovatie van een huis uit 1976. Graag zou ik een gepolierde betonvloer in een deel van het huis willen laten leggen. Het gaat hier om 80 m². De vloeropstelling is als volgt: bestaande fundering(beton), +- 8 cm pur isolatie, hierop komen de leidingen voor de vloerverwarming en daarop zouden we graag een strakke betonvloer willen.

Fundering leggen voor tuinhuis

We laten een tuinkamertje bouwen tegen ons huis zoals een serre. Huis is ongeveer 1 meter boven vaste grond. Er is fundering nodig . Afmeting 2 op 3 meter.

Fundering voor tuinhuis plaatsen

Ik zou graag een fundering leggen voor mijn tuinhuis op te bouwen. De oppervlakte is 40m² en zouden ongeveer 6m³ nodig hebben.

Fundering aanleggen voor tuinhuis

Ik zou graan een tuinhuis willen plaatsen met afmetingen 2. 50 x 4. 00 mtr. Wat kost dat om die fundering aan te leggen in beton ?