Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Gepolierde betonvloer aanleggen buiten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gepolierde betonvloer aanleggen buiten:

Gepolierde beton leggen

Gepolierde betonvloer van 39.5m² aanleggen met een dikte van 12cm. Aan de randen wachtstaven voorzien om later opstand op te storten.

Betonvloer leggen

De garagevloer bestaat momenteel enkel uit oude plankiertegels en is doorgezakt. Beton gieten kan ik niet zelf. Oppervlakte is ongeveer 4.5x6m. De oude vloer zou dus uitgebroken moeten worden en de nieuwe gelegd. Mag gerust gepolierde betonvloer zijn.

Gepolierde betonvloer leggen

Het gaat om een betonplaat voor een paardenstal van 4m op 4.5m. En ongeveer 25cm dik. De omkasting staat al en de netten liggen er al in. Deze moet zacht gopolierd worden zodat de beton goed proper te houden is maar niet te glad is voor het paard.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer leggen Nieuwbouw die al in ruwbouwfase zit. 9x11m - (x2) bovenverdiepen 9x12m - benedenverdieping 25m² - kelder

Gepolierde betonvloer gieten

Voor onze renovatie van de gelijkvloers zijn wij op zoek naar een vakman die onze woning van gepolierde beton kan voorzien. Het zou gaan over een 150m².

Gepolierde betonvloer leggen

is voor tuinhuis op te zetten en ligt van straatkant 62meter

Betonvloer plaatsen

Aanleggen van een gepolierde betonvloer van 200m² in een loft op de derde derde verdieping. Nu ligt daar een oude fabriekvloer in stenen die eventueel weg moet.

Gepolierde betonvloer vernieuwen

Ik zou mijn bestaande gepolierde betonvloer willen vernieuwen in mijn gelijkvloers appartement. Het gaat over ongeveer om 140 vierkante meter. Als het kan, wil ik uitbreken absoluut vermijden.