Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Gepolierde betonvloer binnen en buiten aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gepolierde betonvloer binnen en buiten aanleggen:

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde vloer van achter in de tuin voor tuinhuis op te plaatsen, breedte van vloer 9 m op 7 m = 63m³ in tegelvorm geslepen van 1 m op 1 m, moet ook kader geplaatst worden voor deze in te gieten. Grond is al afgegraven. zal wel met een betonpomp moeten gebeuren vermoed ik.

Gepolierde betonvloer leggen

Terras en garage voorzien van betonvloer met netten. Tussen 10 en 50 m².

Gepolierde betonvloer binnen en buiten aanleggen

Ik wil graag binnen en buiten gepolierde beton laten plaatsen. Dit zowel een stuk binnen als buiten, in totaal 220 m². Hiernaast moet men ook nog een terras in tegels plaatsen. Dit zo een 40 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Aanleggen van betonvloer deels over een bestaande vloer (tegels) en deels op grond. Ik zorg zelf voor de bewapeningsmatten en de bekisting. Oppervlakte 100-120 m².

Gepolierde betonvloer leggen

Bestaande terras verwijderen. Dit kan ik ev zelf doen . Is nu in blauwsteen . Maar terras verloopt precies een beetje . Terras en pad langs huis. Tussen 50 en 100 m².

Gepolierde betonvloer leggen in loods

Vloer voor loods 12m x 20m. Loods voor industrieel gebruik Gepolierde betonvloer leggen.

Gepolierde betonvloer leggen

Ik wil onder mijn stalling graag een betonvloer laten storten. Als het kan antracietkleurig. De stalling is overdekt maar aan één kant dus open. (soort open garage dus) (buiten) B4,40m en L 8,40 en dan nog een stukje van B 1,5m en L 5 m.

Gieten van vloerplaat

Beton te gieten voor een tuinhuis. Deze is 6 meter op 3.5 m en zo'n 25 cm diep. Ook mogelijkheden voor eventueel gepolierde betonvloer te kiezen.