Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Gepolierde betonvloer en pad naar deur aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gepolierde betonvloer en pad naar deur aanleggen:

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde beton voor tuinhuis met lounge voor een oppervlakte van 9 op 3 meter

Gepolierde betonvloer en pad naar deur aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen. Later word daar een carport op geplaatst. In het verlengde een pad naar deur aanleggen in gepolierde beton. Het betreft een totale opp. van ong. 60m². Momenteel beton en klinkers. Ook voorbereidende werken dienen te gebeuren.

Gepolierde beton leggen

Gepolierde betonvloer van 39.5m² aanleggen met een dikte van 12cm. Aan de randen wachtstaven voorzien om later opstand op te storten.

Betonvloer leggen

De garagevloer bestaat momenteel enkel uit oude plankiertegels en is doorgezakt. Beton gieten kan ik niet zelf. Oppervlakte is ongeveer 4.5x6m. De oude vloer zou dus uitgebroken moeten worden en de nieuwe gelegd. Mag gerust gepolierde betonvloer zijn.

Gepolierde betonvloer leggen

Het gaat om een betonplaat voor een paardenstal van 4m op 4.5m. En ongeveer 25cm dik. De omkasting staat al en de netten liggen er al in. Deze moet zacht gopolierd worden zodat de beton goed proper te houden is maar niet te glad is voor het paard.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer leggen Nieuwbouw die al in ruwbouwfase zit. 9x11m - (x2) bovenverdiepen 9x12m - benedenverdieping 25m² - kelder

Gepolierde betonvloer gieten

Voor onze renovatie van de gelijkvloers zijn wij op zoek naar een vakman die onze woning van gepolierde beton kan voorzien. Het zou gaan over een 150m².

Gepolierde betonvloer leggen

is voor tuinhuis op te zetten en ligt van straatkant 62meter