Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "gieten betonnen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor gieten betonnen:

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Ik zoek een betrouwbare firma met ervaring die een nieuwe vloerplaat wilt leggen dwz folie, netten, betonnen vloerplaat leggen, in een ganse oude woning. +/- 70m², vloerplaat 15 à 20 cm dik. Het zou ook voor chape te leggen zijn erna.

Geplierd betonnen dek voor carport plaatsen

Leggen van een gepolierd dek 11mx4m voor het plaatsen van een carport. Ondergrond is sterk afhellend van 0 tot 0,5m over de 11m Huidige ondergrond zijn klinkers gelegd op een betonchape. Project omvat : Klaarmaken ondergrond, bekisting, gieten beton, poleisten en inzagen.

Betonnen vloerplaat gieten

Binnen renovatie van ons huis hebben wij de vloer in de woonruimte uitgebroken en uitgegraven. Wij zouden nu een betonnen vloerplaat moeten gieten van ongeveer 10 cm. Dit voor een oppervlakte van 34 vierkante meter.

Gieten van betonnen vloer voor stal

In de paardenstal die momenteel in Lochristi wordt opgericht, moet een betonen vloer gerealiseerd worden. Deze mag voor de paarden niet glad zijn maar liefst aangenaam beloopbaar (Equisolum van de firma Resiplast ?) Voor ons moet de volledige vloer (afvoergeulen inclusief) onderhoudsvriendelijk zijn. Misschien hebt u een alternatief in petto. oppervlakte : 100 m².

Betonnen ondergrond leggen voor hondenren

Ik zou een ondergrond willen laten gieten voor de hondenrennen op te plaatsen, Deze ondergrond moet anti slip zijn, dus niet te glad, maar ook niet te ruw aangezien dat ook niet goed is. Het te gieten stuk is ongeveer 56m²

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

Ik wil graag een betonnen fundering met dikte 15cm hebben voor mijn blokhut 6m x3m. Plaatsing achteraan in de tuin , bereikbaar via zijkant. Doorgang van 2 meter. Leveren en plaatsen van elektrische kabels .

Betonplaat op bakstenen keldervloer gieten

Situatie: oude kelder met bakstenen vloer van 45m2. Bestaande vloer is licht vochtig en niet proper te krijgen. Doel is een betonnen gewapende plaat van 15cm op PEfolie hierover te storten en dit via kolengat.

Betonvloer gieten in garage

Gieten van een betonnen garagevloer. Mijn woning is een oud herenhuis. Oppervlakte : afmeting 7m op 6 m.