Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Gieten van gewapend beton" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gieten van gewapend beton:

Betonplaat gieten en polieren

Graag hadden we een betonplaat laten storten van 40 vierkante meter en een dikte van 20 cm. Gewapend met ijzer. Deze zou ook gepolierd moeten worden. Betonpomp zal nodig zijn.

Gieten van gewapend beton

Renovatie badkamer, volledig uitgraven tot op zavel daarna volledig opnieuw beginnen met beton, pur en chape voor 10 m².

Betonplaat voor tuinhuis gieten

Ik wil een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis (ong. 5x3 m², 15 cm dik, gewapend). De graafwerken zijn al grotendeels uitgevoerd.

Betonplaat gieten + keramisch parket leggen

Vloerrenovatie woning: zavel+beton vloer uit de living vervangen. 30cm uitgraven, gewapend beton, ook isolatie. Het gaat om 34m² met 1 trap naar boven en 1 trap naar beneden (kelder!). Afwerking met keramisch parket . In de volgende fase wordt de rest van de gelijkvloers aangepakt, dus nog eens 70m² binnen 5 jaar.

Betonplaat voor carport en aansluitend tuinhuis gieten

Een betonplaat te gieten voor een carport en tuinhuis op te zetten . Het bedraagt ongeveer 50 m² en moet 25 cm dik zijn en gewapend. Ik zou de bekisting zelf maken.

Oude vloer verwijderen en gewapend beton gieten

De oude vloer moet uitgebroken worden en er moet nieuwe beton gegoten worden de oppervlakte is 80 vierkante meter en de beton moet 15cm dik zijn en gewapend.

Gieten van gewapend beton in keuken

Gewapend beton vloer plaat keuken. Oppervlakte van 42 vierkante meter met 12 cm diep.

Beton gieten

Vakman voor beton gieten + gewapend net en alsook afgestreken door firma. Zelf het zou gaan om een oppervlakte van 71 vierkante meter 10 cm dik . Er is plaats via de tuin om beton te gieten moet wel +- 30 meter tellen om binnen te geraken tot het verste punt