Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Herstellen van tegelvloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van tegelvloer:

Herstellen van tegelvloer

Deel van vloer herstellen na sanering door OVAM. Ong. 50 tegels zijn doorboord of beschadigd en dienen vervangen te worden. Het betreft een opp. van ong. 60m².

Garagevloer herstellen

Bij het plaatsen van een nieuwe garagepoort is de bestaande tegelvloer omhooggekomen en zijn verschillende tegels gebroken. Dit over een oppervlakte van ongeveer 7 m2. De oppervlakte van de totale garage is ongeveer 17 m².

Heraanleg ingezakte vloer op zavel

Graag hadden we een idee gehad van de nodige werken en bijhorende kosten om een ingezakte tegelvloer op zavel te laten herstellen en indien nodig te isoleren. Het gaat om een vloer van ongeveer 20 vierkante meter.

herstellen van deel tegelvloer die die ...

herstellen van deel tegelvloer die die voegen verliest en lijkt licht door te zakken