Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Houten balken vervangen door potten en balken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten balken vervangen door potten en balken:

Houten balken vervangen door potten en balken

Houten vloer vervangen in 2 aangrenzende kinderkamers van ong. 31m² in totaal. Graag vervangen door potten en balken of andere constructie die vocht en schimmelbestendig is. Liefst ook meteen isoleren.

Houten vloer vervangen door beton

Ik wil mijn woning volledig renoveren, het gaat om een rijwoning met gelijkvloers waar ik graag een garage zou plaatsen, de eerste verdieping waar ik de woonruimte zou willen maken, hier ligt er een houten vloer met balken, ook op de 2e verdieping en op de zolder is dit het geval, ik zou zeker op het gelijkvloers een nieuwe vloer willen laten plaatsen + nieuwe riolering, op de andere verdiepingen zou ik willen dat de vloer stevig genoeg is om vloerverwarming te plaatsen. Nieuwe vloeren nog niet allemaal gekozen.

Zoldervloer egaliseren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een oplossing om onze betonnen zoldervloer te egaliseren, betreft 30m². Er liggen kabels van elektriciteit op de betonnen vloer en verder zijn er de houten balken van het dakgebinte. Na het egaliseren, willen we een vloer leggen (parket), zodat we de nodige hoogte krijgen om aansluiting te krijgen met de trap.

Verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping

Wij zijn van plan om ons huis (van het jaar +- 1955) te renoveren. Momenteel hebben we op de eerste verdieping een houten plankenvloer die een beetje doorhangt en enorm kraakt. Deze balken zouden verstevigd en geïsoleerd moeten worden. (Kamer 1 + kamer 2 + gang = ongeveer 50 m²) Dit zouden we graag laten doorgaan in oktober.

Vervangen houten balken op zolder door betonnen ondervloer

Ik wil graag mijn houten 1ste verdiep vervangen door beton, het gaat om 200 m².

Houten vloerbalken herstellen of vervangen

De woning is onderkelderd en minstens één van de houten steunbalken is rot. Deze balken vormen de basis van onze woonkamer. Het kunnen ook 2 of 3 balken van ongeveer 4 meter zijn die men moet herstellen of vervangen. Balken kan men langs onder bereiken om werken uit te voeren. We merken dat de vloer van de woonkamer begint te buigen en we maken ons zorgen om de stabiliteit en veiligheid.

Vloerplaat gieten op 1ste en 2de verdieping in bestaande huis

Vloerplaat gieten op het 1ste en de 2de verdieping van een half open oud herenhuis. Houten balken zijn rot en dienen vervangen te worden door een betonnen vloerplaat (rectors, welfsels, ... ) 2 keer 5m x 8m, maar hier dient dan de traphal nog afgetrokken te worden.

Vervangen van houten balken en houten vloeren

Ik wil de balken en al het hout van mijn vloeren vervangen. Het gaat over 30 vierkante meters dus: - vernieuwen balken. - isoleren tussen de balken - osb platen er op - krasvrije laminaat