Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Houten vloer opschuren en renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten vloer opschuren en renoveren:

Houten vloer opschuren en renoveren

Houten vloer opschuren en renoveren met een oppervlakte van ongeveer 50 m². Alles op het gelijkvloers.

Laminaat plaatsen

Wij wensen een laminaat vloer te laten leggen op onze eerste verdieping. Dit omvat 2 kamers en de overloop. Een oppervlakte van ongeveer 45m² in totaal. Momenteel is er een onregelmatige houten vloer (die ook het plafond van beneden is). Er dient dus zeker ook een ondervloer gelegd te worden om te egaliseren.

Schuren en oliën of vernissen van houten planken vloer

Houten plankenvloer van ong. 80m² schuren en oliën of vernissen. Het betreft een dubbele leefruimte op gelijkvloers en 3 slaapkamers en wc op 1ste verdiep.

Houten balken vervangen door potten en balken

Houten vloer vervangen in 2 aangrenzende kinderkamers van ong. 31m² in totaal. Graag vervangen door potten en balken of andere constructie die vocht en schimmelbestendig is. Liefst ook meteen isoleren.

Vloer egaliseren

Ik wil de vloer voor de badkamer laten egaliseren. Gaat over een ruimte van 4 op 3 bij benadering. Houten ondervloer en draagconstructie op 1e verdieping. Huis dateert van eind 19e eeuw. Eventueel ook betegelen als dit een haalbare optie is.

Bekraste houten vloer herstellen of vervangen.

Bekraste houten vloer van 60m² herstellen of vervangen.

Verwijderen van vast tapijt en opschuren van houten vloer

Ik wil graag het tapijt laten verwijderen van de 3 slaapkamers die ongeveer allemaal een oppervlakte hebben van 20m². Daarnaast zijn er ook nog 4 traphallen van allemaal ongeveer 2m² waarbij hetzelfde moet gebeuren. Nadat het verwijderd is wil ik het graag laten opschuren en behandelen van de planken met een olie of verflaag.

Houten vloer vervangen door beton

Ik wil mijn woning volledig renoveren, het gaat om een rijwoning met gelijkvloers waar ik graag een garage zou plaatsen, de eerste verdieping waar ik de woonruimte zou willen maken, hier ligt er een houten vloer met balken, ook op de 2e verdieping en op de zolder is dit het geval, ik zou zeker op het gelijkvloers een nieuwe vloer willen laten plaatsen + nieuwe riolering, op de andere verdiepingen zou ik willen dat de vloer stevig genoeg is om vloerverwarming te plaatsen. Nieuwe vloeren nog niet allemaal gekozen.