Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Kurkvloer leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kurkvloer leggen:

Kurkvloer leggen

We hebben een partij lijmkurk gekocht voor 2 slaapkamers en zijn op zoek naar een plaatser. 50 m² te leggen.

Kurkvloer leggen op gelijkvloers

Stenen tegelvloer een nieuwe krasvrije kurkvloer te laten leggen. 5 ruimtes : toilet, hall, living keuken berging. Oppervlakte 50 m²

Laminaat plaatsen over kurkvloer

Laminaat leggen op bovenverdieping bestaande uit 4 slaapkamers en overloop met bestaande kurktegelvloer. Oppervlakte : 70 à 80m².

Kurkvloer in appt leggen

Kurkvloer in appt leggen, ongeveer 80 M2

Zoldervloer waterplas leggen

Ik zoek iemand om mijn zoldervloer aan te pakken, een oppervlakte van ongeveer 6 op 8 ,meter. Er ligt reeds osb op (vorige eigenaar) maar deze is totáál niet recht en verschilt enkele cm in hoogte links tov rechts. De werken houden dus in: (1) bovenop de osb een nieuw, waterpas, houten frame aanbrengen en (2) na de bedrading voor de elektriciteit een laminaat of kurkvloer leggen.

Kurkvloer leggen

We zouden de living, keuken en gang willen voorzien van kurk (kliksysteem), ongeveer 75 m². Deze zou geplaatst worden op stenen tegels. Ook de plinten moeten geplaatst worden. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.

Kurkvloer plaatsen

Wij willen graag kurk leggen in onze slaapkamers. Liefst kleef kurk. Ca 50 m2. Ondervloer is chape, maar moet wel geëgaliseerd worden. Regio Turnhout. Adresgegevens bij afspraak