Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "laminaat plaatsen over kurkvloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor laminaat plaatsen over kurkvloer:

Laminaat plaatsen over kurkvloer

Laminaat leggen op bovenverdieping bestaande uit 4 slaapkamers en overloop met bestaande kurktegelvloer. Oppervlakte : 70 à 80m².

Aangekochte klik kurkvloer plaatsen

Wij zouden graag onze aangekochte kurkvloer laten plaatsen. Het voor ons 1ste verdiep, momenteel ligt er quickstep laminaat en het is ongeveer 45m².

Laminaat plaatsen slaapkamers

Kan u mij een vrijblijvende offerte opmaken voor de plaatsing van laminaat. Alsook plaatsing ondervloer en monteren van hoge plinten. Het gaat over volgende ruimtes: kamer 16 m² kamer 16 m² kamer 3: +/- 8 m² gang: +/- 10 m² De woning is ouder dan 10 jaar. Momenteel ligt er een kurkvloer. Deze mag blijven liggen als onderlaag voor het laminaat.