Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Laminaat plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Laminaat plaatsen:

Laminaat leggen

Nieuwe laminaatvloer plaatsen in woning. Woonkamer is ongeveer 50m². Gang en 4 kamers zijn ongeveer 40m².

Laminaat leggen

Plaatsen van nieuwe laminaat na waterschade voor een oppervlakte van 30m².

Laminaat plaatsen

Moderne nieuwbouwwoning: laminaat plaatsen op de bovenverdieping, geen plinten. Dit op een ondervloer die bestaat uit 8 cm gespoten polyurethaanschuim, 8 cm cementgebonden dekvloer. Standaard rechthoekige kamers met volgende afmetingen. In totaal gaat het om 55m². Slaapkamer 1: 18.01 m² Slaapkamer 2: 15.21 m² ( hier zal vloerverwarming liggen) Slaapkamer 3: 14.40 m² ( hier zal vloerverwarming liggen) Berging: 11.49 m² Nachthal: 13.67 m²

Laminaat leggen

Is voor het plaatsen van een laminaat in een ruimte van ongeveer 40m.

Plaatsen van laminaat en plinten op 2 slaapkamers en overloop

Wij willen graag laminaat laten plaatsen op 2 slaapkamers, de overloop en de toiletruimte (zo'n 40 à 50 m²). De Quickstep laminaat en ondervloer is al aangekocht. De huidige vloerbekleding bestaat uit een houten ondervloer (OSB-platen) met daarop tapijt. De bestaande houten plinten moeten ook vervangen worden zonder de bezetterij te beschadigen (of eventueel weggewerkt worden met overzetplinten).

Keramisch parket en laminaat plaatsen in een nieuwbouw

Ik wil graag keramische parket (gerectifieerd) laten leggen in ons nieuwbouw in de living van 24m2, keuken van 11m2 en bureau van 18m2. Ook zou ik graag laminaat laten leggen in de bovenverdieping in de 4 kamers van ongeveer 11-12m2 en de overloop van 7m2. De tegels en plinten zou ik bij impermo kopen. Het laminaat wordt door het bouwbedrijf geleverd met de plinten.

Laminaat plaatsen

Voor de living willen we nieuw laminaat plaatsen (35m²). De ondergrond is een vaste vloer.

Nieuwe parket en isolatie plaatsen

Nieuwe laminaat en parket leggen. Door een groot waterlek is de kurkvloer in mijn badkamer beschadigd. Om de vloerbekleding te laten vervangen of herstellen heb ik een bestek nodig voor de verzekering. Na goedkeuring van het dossier zullen de werken dan ook nog moeten uitgevoerd worden. Oppervlakte : 5m op 4 m. + isolatie. Oude moet eveneens verwijderd worden.