Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Laminaat of PVC vloer leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Laminaat of PVC vloer leggen:

Laminaat of PVC vloer leggen

Laminaat of PVC vloer aanleggen bovenop de bestaande tegelvloer van ong. 70-80m².

Dringend PVC vloer en laminaat leggen

Wij zoeken een maatschappij die nog voor midden maart pvc vloer en laminaat kan leggen voor de woonkamer, slaapkamers , berging en de gang.

Vloer egaliseren en leggen van pvc-kleeflaminaat

Ik wil in woonkamer een pvc-kleeflaminaat laten leggen. Eerst moet er wel een dunne laag 'egaline' aangebracht worden, waarop de vloer moet gekleefd worden. Laminaat en egaline heb ik. Vloer egaliseren ca. 50m²

Leggen van pvc laminaat in de gang

Betreft laminaat: Ik wil graag pvc laminaat leggen in de gang van ons huis. De ondergrond moet misschien geëgaliseerd worden. Graag een vakman langs komen om te zien.

Installatie PVC-laminaat

Opbreken of oplossing bieden aan bestaande gemengde vloer (hout-steen) en het leggen van een PVC-laminaat met een grote duurzaamheid