Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Onderhouden parket" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Onderhouden parket:

Parket onderhouden

Mijn vloer moet terug geschuurd en geolied worden. ong 48m²

Parket opschuren en behandelen

Parket opschuren en inoliën De reden hiervan is omdat de parket versleten en niet onderhouden is geweest. Het gaat hier over een geolied parket van ongeveer 40 m².

Onderhouden parket

Wij zoeken iemand die ons parket kan komen reinigen met een dieptereiniger voor parket (toestel en producten kunnen we huren in een speciaalzaak voor parket); de ruimte is ongeveer 30 à 40 m² op het gelijkvloers. Maar aangezien er in de ruimte een grote zware eetatfel staat, moet die eerst gedemonteerd worden , ttz het tafelblad moet verwijderd worden van de twee dubbele poten (is met schroeven bevestigd).

Parket onderhouden

Wij hebben een huis gekocht met parket vloeren. ik wil ze graag laten onderhouden voor we in de woning trekken . 2 ruimtes van 12 m² à 14 m² Woonkamer 60 à 70 m².

Parket opschuren en inoliën

Parket (eik, merk di legno)moet opnieuw in goede staat afgeleverd. Veel vlekken ,allerhande . Parket is 10 jaar oud (dooronszelf drie jaar gebruikt)Werd regelmatig onderhouden (gedweild met speciale parketzeep) De ruimte is 75 m2. Wij zijn huurders .

Parket schuren en onderhouden

Parket opschuren en behandelen in white wash en tegen krassen van huisdieren. 37 vierkante meter.

Parket herstellen en onderhouden

Parket herstellen. Dus 5 nieuwe planken en 37 m² schuren en olien.

Parket opschuren en inoliën

Graag wil ik de prijs weten per m² van het opschuren en oliën van parket. De reden hiervan is omdat de parket versleten en niet onderhouden is geweest. Het gaat hier over een geolied parket.