Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Parket herstelling na waterschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Parket herstelling na waterschade:

Parket herstelling na waterschade

Eiken parket herstellen na waterschade. De parket is krom getrokken hij zou opgeschuurd moeten worden tot deze terug legaal vlak is. Dan best terug de nodige lagen vernis. Oppervlakte 50 m²

Parket herstellen

Herstelling parket door waterschade. Bestek voor verzekering in eerste instantie. 1 ruimte in de living. parket 3 m².

Parket herstellen

Herstelling parket dat naar boven is gekomen door waterschade. Bestek voor verzekering in eerste instantie. 1 ruimte in de living. parket 3 m².

Herstelling parketvloer na waterschade

Wij hebben na een waterlek schade opgelopen aan onze parketvloer op het gelijkvloers. Er zijn vlekken op die niet meer weg te krijgen zijn, en op verschillende plaatsen is het parket ook naar omhoog gekomen. Het gaat om ongeveer 16m² beschadigd parket. We willen graag weten hoe we deze vlekken het best kunnen verwijderen en onze parket zodus terug kunnen herstellen in zijn oorspronkelijke staat.

Herstellen parket wegens waterschade

Herstelling parket en waarschijnlijk opnieuw behandelen. Onder zwevende kast zijn er een paar planken die bol staan en deze moet men vervangen. Het zijn 3 planken die men moet vervangen.

Herstelling parket en binnenscrhijnwerk na waterschade

Wij hebben als gevolg van een issue met de afvoer van de wasmachine overstroming gehad in de keuken en living van ons huurhuis met schade aan het binnenschrijnwerk en de parket als gevolg. Dit is voor een brandverzekering.

Herstelling parket

Wij zijn een poetstfirma (Zilverpunt) en zitten met een schadegeval. Het betreft de parket van een huurappartement in Vilvoorde centrum. Dat moet hersteld worden. De poetsvrouw gebruikte teveel water. Voor de verzekering zoeken we een redelijke offerte. Ik weet niet om hoeveel m² het gaat, noch of het kan hersteld worden, dan wel geheel of gedeeltelijk vervangen. In ieder geval moet het voldoen naar de huisbaas toe. De bewoner werkt in ploegen? Hij is volgende week thuis op di 17, wo 18 en donderdag 19 januari. Telkens tot 11. 30h. Een afspraak kan best via ons georganiseerd worden.

Herstelling parket + plaatsen tegels

In de living oude parket van 1975 opschuren en vernissen. Plaatsen zeshoekige tegels als spatbord + rond keuken die overgaat in de parket +-50m². Tegels zijn reeds besteld.