Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Nieuwe parket en isolatie plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe parket en isolatie plaatsen:

Nieuwe parket en isolatie plaatsen

Nieuwe laminaat en parket leggen. Door een groot waterlek is de kurkvloer in mijn badkamer beschadigd. Om de vloerbekleding te laten vervangen of herstellen heb ik een bestek nodig voor de verzekering. Na goedkeuring van het dossier zullen de werken dan ook nog moeten uitgevoerd worden. Oppervlakte : 5m op 4 m. + isolatie. Oude moet eveneens verwijderd worden.

Compleet nieuwe vloer leggen

In onze woning van de jaren 70 wensen we de vloeren van de bureau, berging, wc en living te vernieuwen die momenteel enkel op zavel liggen. Dit is in totaal 75 m². Nieuwe vloer te leggen met ook chape, mogelijks isolatie en dergelijke. De nieuwe vloer hadden we graag deels in parket en deels in keramische tegel bekomen.

Chape, isolatie en keramisch parket plaatsen

Wij zoeken een vloerder voor de gehele benedenverdieping te voorzien van isolatie, chape en keramisch parket. De tegels werden reeds aangekocht. Het gaat om ongeveer 80 m² waarvan 13 m² niet moet voorzien worden van isolatie.

Betonplaat gieten + keramisch parket leggen

Vloerrenovatie woning: zavel+beton vloer uit de living vervangen. 30cm uitgraven, gewapend beton, ook isolatie. Het gaat om 34m² met 1 trap naar boven en 1 trap naar beneden (kelder!). Afwerking met keramisch parket . In de volgende fase wordt de rest van de gelijkvloers aangepakt, dus nog eens 70m² binnen 5 jaar.

Chappe leggen op gelijkvloers

Renovatie, gelijkvloers, makkelijk bereikbaar. Chape leggen ongeveer 30 m². Chape versterkt (kunststofvezel? ) bovenop PIR-platen. Is 5 cm mogelijk? Afwerklaag is parket. Anders 6 cm, maar liever niet meer want opbouwhoogte is beperkt. Kan u een bijkomende offerte maken voor een uit vullaag in isolatie chape? Betopor bijv. 29 m² x 3 cm

Parket leggen en plinten afwerken

Wij willen graag +/- 80 meter parket + plintafwerking in de living laten leggen en +/- 130m laminaat + plintafwerking in de slaapkamers en gangetjes. We hebben al gestript tot aan de steunbalken, de bedoeling is om eerst nog isolatie en MDF of OSB-platen te leggen. Gelijkvloers is het parket leggen. Op de eerste verdieping is laminaat leggen met kliksysteem.

Parket 12m2

Zoek iemand om parket te komen leggen in een kamer van 12m2 zo snel mogelijk (parket/isolatie reeds ter plaatse) Adresgegevens bij afspraak

Wij zouden graag een eiken parket leggen ...

Wij zouden graag een eiken parket leggen van ongeveer 20 vierkante meter, aansluitend op 4 vierkante meter vloer in natuursteen in de plaats van de huidige, oude vloer. Deze laatste moet opgebroken worden, er moet een chappe gelegd te worden en er moet isolatie komen en daarop moet het nieuwe parket en het nieuw stuk vloer geplaatst worden.