Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Parket uitbreken en nieuwe leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Parket uitbreken en nieuwe leggen:

Uitbreken stuk parket en herstellen

Uitbreken stuk parket living om waterlek in CV buis te herstellen, nadien herstellen parketvloer en opschuren. Ekel terugleggen van parket en opschuren.1 ruimte in living. Parket : 5 m².

Gelijmd parket uitbreken en herleggen in slaapkamer.

De parket heeft waterschade door lekkende radiator en moet herlegd worden. Hij is gelijmd aan de vloer en moet uitgebroken worden. Dan moet hij herlijmd worden aan de vloer ongeveer 15 m². Het is een massieve eiken parket ongeveer 2 cm dik en 12cm breed. Nadien moet hij geschuurd worden en afgewerkt worden met woca olie.

Parket uitbreken en nieuwe leggen

In onze living willen we nieuwe parket leggen. hier ligt momenteel een 14 mm dikke beuken (4mm toplaag) vloer die gelijmd is op de chape. Totale oppervlakte: 46 m²

Vloer uitbreken en nieuwe chape leggen

Ik heb een rijwoning gekocht en ik zou graag de vloer zo goed mogelijk willen vervangen zodat ik er parket kan opleggen. Momenteel ligt er een chape onder de bestaande lynolium en is in slechte staat. Ik zou de vloer willen uitbreken, leidingen verwarming (geen vloerverwarming) in de vloer, isoleren, chapen en parket opleggen. Breedte woning is 4,30 m op 18 m diepte. graag hiervoor een offerte.

Vloer uitbreken en nieuwe parket leggen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die bestaande aardetegels kan verwijderen + lichte parket kan leggen in een ruimte van 72m².

Nieuwe parket in keuken en living

We zijn op zoek naar een vloerder voor het uitbreken van onze bestaande tegels (die bovenop een bestaande vloer liggen) en er nieuwe parkettegels in de plaats kan leggen. Gaat over een oppervlakte van ongeveer 60 m². Parket niet aangekocht.

Verlijmde parketvloer uitbreken 55 m²

Wij hebben in onze woonst een 55 m² semi massieve parket vloer vol verlijmd op de chappe, die zou moeten worden uitgebroken. Deze is jammerlijk bij aanleg nooit correct afgewerkt en is in de loop der jaren gebreken beginnen te vertonen. Gezien de aanwezigheid van vloerverwarming, hebben wij gekozen om deze te vervangen door een tegel (mogelijkheid tot passieve koeling in de toekomst).

Parketvloer en tegels plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vloer +- 40m² (10*4) op de benedenverdieping. Parket uitbreken en tegels plaatsen alsook plinten vervangen. Tegels zijn nog niet aangekocht. Op de bovenverdieping graag voor 10m² (2. 5*4) laminaat. Ook deze is nog niet aangekocht.