Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Parketvloer restaureren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Parketvloer restaureren:

Parketvloer restaureren

Ik wil graag een nieuwe vloer leggen in hall 7 m2 en 1 kamer 9 m2 . Totaal 16 m². Graag een offerte voor het uitbreken van een plankenvloer en het behandelen van de houten steunbalken. Het leveren en plaatsen van een ondervloer in OSB (reeds in bezit ongeveer 13 m2). Het leveren en plaatsen van een vinylvloer soort Floorify met beschermende geluidsdempende ondervloer type akustik protect

Parket schuren en herstellen

Graag een vakman voor het herstellen van een 10 jaar oude parketvloer, schuren en herstellen. Eetplaats, living, gang en twee slaapkamers ongeveer 100 vierkante meter. In de eetplaats versleten living vrij ok (onder tapijt), deels zonneschade. Herstellen van plinten en nieuwe silicoon op plinten. Eventueel ook een houten trap restaureren.