Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Quickstep laminaat plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Quickstep laminaat plaatsen:

Plaatsen van laminaat en plinten op 2 slaapkamers en overloop

Wij willen graag laminaat laten plaatsen op 2 slaapkamers, de overloop en de toiletruimte (zo'n 40 à 50 m²). De Quickstep laminaat en ondervloer is al aangekocht. De huidige vloerbekleding bestaat uit een houten ondervloer (OSB-platen) met daarop tapijt. De bestaande houten plinten moeten ook vervangen worden zonder de bezetterij te beschadigen (of eventueel weggewerkt worden met overzetplinten).

Laminaat in de woonkamer leggen

Mijn laminaatparket is beschadigd door een waterlek. Graag zou ik een nieuw laminaatparket van quickstep willen laten plaatsen. Dit betreft de woonkamer met een oppervlakte van ongeveer 32m². Uitbraak oude vloer en plaatsen van nieuwe laminaat, ondervloer en plinten.

Quickstep laminaat plaatsen

Voor het plaatsen van Quickstep had ik graag beroep gedaan op een timmerman. Betreft de drie slaapkamers en nachthal, met een geschat oppervlak van 50m². Volledig afgewerkt, met onderfolie, schilderplinten en deurovergangen.

Laminaat plaatsen

Op benendenverdieping laminaat leggen , de inkomhal 3m op 1m (2,9m2) , de living 4,3m op 4m (16,9m2), de keuken 7,6m op 4m ( 30,3m2). Ik heb al vloeren gekozen van quickstep maar nog niet aangekocht. Afwerking met plinten.

Laminaat leggen in nieuwbouwwoning

Plaatsen van laminaat in onze nieuwbouwwoning. Het zou gaan om het leggen op de bovenverdieping van ons huis van Quickstep laminaat. De chape is al gegoten. Het gaat dus om het leggen van een ondervloer, laminaat zelf en witte eenvoudige rechte plinten. De totale oppervlakte is ongeveer 50m2 en is verdeeld over de volgende ruimtes: De ruimtes (buiten de nachthal zijn rechthoekig) Slaapkamer 1: 15,4 m² Slaapkamer 2: 12,3 m² Slaapkamer 3: 12,2 m² Berging: 4,7 m² Nachthal: 5,4 m²

Vervangen laminaat

Vervanging laminaat na waterschade. Oppervlakte: 36 m². Beschadigd laminaat is quickstep aquanto eik natuur 8 mm (27,91 €/m2) + ondervloer + plinten Verplaatsen meubilair.

Aangekochte klik kurkvloer plaatsen

Wij zouden graag onze aangekochte kurkvloer laten plaatsen. Het voor ons 1ste verdiep, momenteel ligt er quickstep laminaat en het is ongeveer 45m².

Plaatsen van watervaste laminaat

Graag had ik een offerte gehad voor het plaatsen van watervaste quickstep laminaat met V groef type eik grijs im1858 (mag ook een alternatief zijn metdezelfde kleur van een ander merk, als het maar watervast is en een V groef ). Totale oppervlakte is een 94 m³. Plaatsen op een bestaande tegelvloer. Er zijn 4 deuren waar er een profieltje gebruikt moet worden voor de overgang. Alsook graag voorzien in de offerte een 20 m plint met een hoogte van 15 cm in dezelfde kleur. Tussen de laminaat en de vloer graag een dunne laag isolatie. De woning is ouder dan 10 jaar.