Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Renovatie parketvloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie parketvloer:

Renovatie parketvloer

Parketvloer van 24m² renoveren. Sommige plaatsen zijn al volledig afgeschuurd.

Renovatie parketvloer

Renoveren van een massief eiken plankenvloer : opschuren en opnieuw oliën. Oppervlakte zo een 80-tal m² zijn .

Parket aanleggen in woonkamer, hal en twee slaapkamers

Nieuwe parketvloer laten leggen in woonkamer, hal en twee slaapkamers (totaal +/- 75 m²). Met plinten. Dit is een renovatie.

Renoveren van parketvloer living

Renovatie parketvloer living (opschuren en behandelen) ongeveer 53 à 55 m²

Gepolierde betonvloer aanleggen voor keuken en inkom

Betonvloer aanleggen ongeveer 50 m². De gepolierd betonvloer zou moeten aansluiten op een nog te plaatsen parketvloer (ter hoogte van een deuropening, 150 cm breedte), is bedoeld voor in de keuken (35 m²) en in de achter inkom (15 m²), maar deze ruimtes sluiten NIET op elkaar aan. De woning is een renovatie en staat momenteel op de vloerplaat, er moet dus nog gechaped worden en de technieken (inclusief vloerverwarming) dienen nog te worden geplaatst.

Renovatie parketvloer

In onze verbouwde woning ligt een parketvloer van ongeveer 45m². Hierin zijn twee convectorroosters voorzien die wij graag zouden wegwerken (intanden, aanhelen?). Als dit gebeurd is mag de volledige oppervlakte ook behandeld worden naargelang wat nodig is.

Parketvloer opschuren en olieën

Renovatie van parketvloer (schuren + olieën Living is +/- 31 m². Parket is 25 jaar oud .

Renovatie vloer woonkamer

Draagbalken vernieuwen voor vloer ( 4 x 4 m). Vloer isoleren en onderzijde ( kelder ruimte) met platen dichtmaken. Tevens in kelder een verluchtingsraam ( incl . Kozijnen) plaatsen . Verder parketvloer leggen ( 4 x 8 m) met basic houten planken. Offerte inclusief materiaalkosten, werkuren en verwijderingskosten.