Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Schuren en oliën of vernissen van houten planken vloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schuren en oliën of vernissen van houten planken vloer:

Schuren en oliën of vernissen van houten planken vloer

Houten plankenvloer van ong. 80m² schuren en oliën of vernissen. Het betreft een dubbele leefruimte op gelijkvloers en 3 slaapkamers en wc op 1ste verdiep.

Eiken blokjesparket schuren en oliën

Gaat over een oppervlakte van +-30 m2

Behandelen van parket

Mijn appartementje beslaat 55m². Ik woon er. Volledig geparketeerd, toilet, keuken enz. Witte olie. De parketteurs hebben 4 jaar geleden nogal ondermaats werk geleverd. Onder meer een bruine vlek van de lijm denk ik. Schuren en opnieuw oliën. Parket herstellen - het gaat over de olie gedeelte, niet over het houten gedeelte.

Schuren en oliën parket

Op onze parket zijn er enkele vlekken die wij niet meer kunnen verwijderen. Het zijn een soort van vetplekken. Wat zou de prijs zijn om 30m2 te behandelen?

Jatoba parket schuren en oliën

Bij het uittreden van de vorige huurders werden verschillende krassen vastgesteld in de Jatoba-parket op de 1e en 2e verdieping. Hopelijk kan dit probleem verholpen worden met schuren en oliën van de vloer. Oppervlakte : 28 m².

Parket herstellen

Ik heb een living van 4 op 5m met parket. Na zoveel jaren zijn er plekken op die er niet meer uit gaan. Schuren en oliën van parket.

Schuren en oliën parketvloer

Een parketvloer van ca 44,25 m² laten schuren en oliën.

Parket laten schuren, kleuren en inoliën

In mijn living en leefruimte heb ik een kleine strook merbau parket. (4m x 4m)liggen die overgang vormt. Ik zou deze graag laten opschuren en donker maken (zwart, grijs) en opnieuw laten in-oliën. Ik weet dat dit maar een klein werkje is..