Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Nieuwe stenen vloer leggen in living" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe stenen vloer leggen in living:

Nieuwe stenen vloer leggen in living

Uit breken bestaande vloer, vernieuwen gasleiding en waterleiding. Leggen nieuwe stenen in living, keuken en badkamer op sappe met isolatie, nu zavelgrond. Werken kunnen uitgevoerd worden na de winter vanaf maart, april. +/- 65m²

Keramische tegels leggen in keuken

Zou een vloer willen leggen zonder plinten van keuken naar woonkamer naar hal en bergingen dit in een stenen parket. Te beginnen met de keuken. Dit zijn keramische lange tegels. Totaal oppervlakte te leggen is 50 m².

Vloeren van nieuwbouwwoning chappen

Ik ben momenteel aan het bouwen in paal. Ik ben op zoek naar iemand om mijn huis te chappen. Overal in het huis gaan we tegels/ stenen vloer leggen. De totale bewoonbare opp van het huis is +- 220 vierkante meter. Misschien wel rekening houden dat we op een 130 vierkante meter vloerverwarming gaan leggen en de rest niet. Dus overal komt vloerverwarming behalve de slaapkamers boven niet en zolder ook niet.

Gietvloer leggen

Ik heb momenteel vinyl en daaronder zit een stenen vloer. Gietvloer leggen in de woning. Living met 3 plaatsen, keuken moeten voorzien worden van gietvloer.

Vloeren van 25 vierkante meter

Bij deze zou ik graag een offerte bekomen voor het chappen en vloeren van 25 vierkante meter op het gelijkvloers, alsook wat zou het kosten om deze oppervlakte uit te laten breken. De oude stenen vloer die ligt momenteel op zavel.

Laminaat in keuken en living leggen

Ik wil laminaat laten leggen in de keuken en de aansluitende living. (Momenteel ligt er een stenen vloer) Oppervlakte is ongeveer 25m².

Laminaatvloer leggen

Ik zou ongeveer 22 m² stenen vloer of vinyl laminaatvloer willen laten leggen, naargelang jullie advies. Ondergrond witte stenen vloer met oneffenheden. Doorlopende ruimtes zijn: keuken 14,5 m² ,gang 6,5 m² , wc 1,2 m² . Materialen eventueel door jullie te leveren .

Stenen vloeren plaatsen

In de gang moet een bestaande vloer vervangen worden. In de garage moeten er tegels geplakt worden op een betonvloer.