Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Tapijt verwijderen en vloer plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tapijt verwijderen en vloer plaatsen:

Tapijt verwijderen en vloer plaatsen

Tapijt verwijderen en resten van tapijt en daarna coretec vloer leggen (+- 125m²).

Laminaat leggen en schilderen

In een appartement vast tapijt verwijderen en laminaat plaatsen. Dit voor zo een 40 m². Hiernaast ook 3 muren en plafonds in het wit schilderen. Materiaal is reeds aanwezig.

Verwijderen van vast tapijt en egaliseren 400m²

Tapijt verwijderen uit kantoor, gelijkvloers en 1e verdiep, samen ongeveer 400 m². Lijmresten verwijderen en egaliseren.

Vinyl vloer leggen

We zouden het vast tapijt willen verwijderen en vervangen door een vinyl klikvloer. Het gaat om de bovenverdieping die bestaat uit 4 slaapkamers en een zithoek 150m² ,waar momenteel een dik vast tapijt ligt dat verlijmd is. Het vast tapijt komt goed los, maar laat wel vele lijmresten achter.

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen nieuwe vloer

Voor een nieuw kantoor de tapijtvloeren in enkele vergaderzalen verwijderen en deze laten vervangen met linoleum of vinylvloeren, en deze eventueel afwerken met een kleine plint enkel indien nodig. De oppervlaktes van de vergaderzalen zijn als volgt: Vergaderzaal 1 51 m² Vergaderzaal 2 23 m² Vergaderzaal 3 22 m²

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen vinylvloer

Ik wil graag mijn oud vast tapijt laten uitbreken en dan een vinylvloer laten leggen. Dus zou kunnen dat er ook egalisatiewerken moeten uitgevoerd worden. De oppervlakte is 50m²

Linoleum verwijderen

Verwijderen linoleum / tapijt - 22 m²

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen vloer

We zouden graag onze vast tapijt in living willen vervangen door een stenen vloer of parket. - Tapijt moet verwijderd worden. - Plaatsen van stenen vloer.