Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Tegels plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tegels plaatsen:

Linoleum vloer leggen

Wij willen graag een linoleumvloer laten plaatsen (rol, geen tegels) in onze living (32 m²) en keuken (12 m²), 2 rechthoekige ruimtes. De vloer is recent gechaped, de plaatsing van een ondervloer of egaliseren is mogelijks nog nodig.

Tegels plaatsen

Wij willen graag nieuwe tegels in de gang laten plaatsen (zie foto van de ruimte) en de oude eruit laten halen. Wij hebben zelf oude cementtegels (zie foto) van het binnenpatroon en een buitenpatroon die al reeds zijn schoongemaakt. Wij willen graag bij de voordeur ook een ingebouwde deurmat. Er zouden misschien nog een groot aantal tegels missen, dus die zouden nog moeten worden aangekocht. De vakman mag daar gerust wat voorstellen voor doen. 10 à 15m²

Stabilisé gieten voor tuinhuis

Wij zijn net klaar met onze nieuwbouw woning en het is nu tijd voor onze tuin. Wij willen graag 2 terrassen plaatsen. 1tje van 8m op 3,6m en 1tje van 3,6m op 2,4m. Op de beide terrassen zouden keramische tegels van 60 op 60 2cm dik komen.

Tegels plaatsen

Vloerder gezocht om nieuwbouw woning te vloeren. living + keuken = 75m² gang + wc's = 25m² slaapkamers = 65m² badkamers = 84 m² (vloer + wand) Er moeten verschillende tegels geplaatst worden. In de living, keuken, gang en wc gaat het over betonhoektegels van120x120, in de badkamer ook betonhoek maar dan 60x60. Een andere badkamer wordt met marmer afgewerkt en een laatste ruimte met een keramische tegel.

Tegelvloer woonkamer uitbreken en vervangen

In onze woonkamer liggen er tegels in natuursteen. Af en toe zien wij dat er zoutkristallen op de vloer liggen en op sommige plaatsen schilferen de tegels af. Wij zouden graag de vloer vervangen en het vochtprobleem oplossen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 meter op 10.

Keramisch parket en laminaat plaatsen in een nieuwbouw

Ik wil graag keramische parket (gerectifieerd) laten leggen in ons nieuwbouw in de living van 24m2, keuken van 11m2 en bureau van 18m2. Ook zou ik graag laminaat laten leggen in de bovenverdieping in de 4 kamers van ongeveer 11-12m2 en de overloop van 7m2. De tegels en plinten zou ik bij impermo kopen. Het laminaat wordt door het bouwbedrijf geleverd met de plinten.

Vloertegels plaatsen

In badkamer en living tegels plaatsen. Vloerbetegeling en betegeling muren in badkamer. Materiaal al aangekocht enkel plaatsing.

Laminaat laten leggen

ik wil graag laminaat laten plaatsen in de woonkamer. We hebben deze woning een paar jaar geleden gekocht en er werd reeds vloer op vloer gelegd...dus ik denk dat de laatst gelegde tegels er uit moeten voor de laminaat kan (moet dit dan geëgaliseerd?) geplaatst worden. Laminaat nog niet aangekocht. oppervlakte : 60 m² Inkomhall, woonkamer en keuken.