Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Tegels uitbreken en na leidingwerken opnieuw betegelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tegels uitbreken en na leidingwerken opnieuw betegelen:

Tegels uitbreken en na leidingwerken opnieuw betegelen

9 Granieten tegels van 600 x 600 x 18 uitbreken. Chape van 6cm uitbreken. Momenteel lek in afvoerleiding onder vloer en vloerverwarming op 1ste verdiep die moet hersteld worden. Na herstellingswerken chape en tegels terugleggen.

Vloer in appartement

Laminaat vloer in appartement op 1ste verdiep uitbreken. Stenen tegels met isolatielaag onder aanleggen. Het betreft ong. 40m².

Vloer uitbreken en vernieuwen op zolder

Vloer ong. 10m x 12m uitbreken op zolder en nieuwe aanleggen. Liefst terug hout, parket of iets dergelijk, dus geen stenen vloer of tegels.

Tegelvloer woonkamer uitbreken en vervangen

In onze woonkamer liggen er tegels in natuursteen. Af en toe zien wij dat er zoutkristallen op de vloer liggen en op sommige plaatsen schilferen de tegels af. Wij zouden graag de vloer vervangen en het vochtprobleem oplossen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 meter op 10.

Uitbreken van tegelvloer en nieuwe leggen

Wij willen graag nieuwe vloeren in onze woning. In onze living (35,11 vierkante meter) parket, in onze keuken hadden we graag gepolierd beton (15 vierkante meter) en in de gang/inkomhal (17, 32 vierkante meter) nieuwe tegels. Nu liggen er overal tegels die moeten uitgebroken worden. We hadden graag bijpassende plintjes. Er zijn nog geen vloeren aangekocht.

Vloer uitbreken en nieuwe chape leggen

Ik wil graag van een appartement 52m² de vloer laten uitbreken en daarna opnieuw laten chappen. Het appartement is op de beneden verdieping (gelijkvloers). Oud appartement, ik weet niet precies wat er onder de tegels ligt. mss zavel.

Vloeren uitbreken en nieuwe vloeren leggen

Oude keramische tegelvloer in mortelbed uitbreken en afvoeren. Dit voor de hele benedenverdieping van 80 m². Hierna vloerisolatie plaatsen, nieuwe tegelvloer plaatsen en afwerken met plinten. Nieuwe tegels zijn reeds aangekocht en zijn 60 x 60 cm.

Vloer uitbreken

Uitbreken van ongeveer 65-70m² vloer tegels. Living, hal, berging en wc Hier wordt vervolgens vloerverwarming ingeslepen en betegeld.