Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Tegelvloer leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tegelvloer leggen:

Tegelvloer leggen

Ik wil mij kurken vloer verwijderd hebben en een vol keramische tegelvloer hebben. Het zou gaan over +/- 32m² ongeveer.

Vloer uitbreken en nieuwe leggen

Huidige vloer van ong. 15m² uitbreken. Waterkering en betonplaat leggen. Chape leggen. Tegelvloer leggen. Het betreft wasplaats en toilet.

Vloeren in keuken en badkamer

Tegelvloer leggen in badkamer gang en keuken. Het betreft een opp. van ong 50-60m².

Laminaat of PVC vloer leggen

Laminaat of PVC vloer aanleggen bovenop de bestaande tegelvloer van ong. 70-80m².

Tegelvloer leggen bovenop huidige tegelvloer

Tegelvloer leggen in living, keuken, gang en garage bovenop de huidige tegelvloer. Het betreft een totale opp. van ong. 85m².

Tegelvloer in 2 kelders leggen

Het betreft 2 verschillende kelders. Eentje van ongeveer 30 vierkante meter en eentje van ongeveer 16 vierkante meter. Er is reeds 1 kelder in dezelfde tegel gevloerd. Tussen de ruimtes mag er een profiel voorzien worden.

Parket leggen

Ik wil bestaande vinylbedekking in een appartement laten vervangen door parket in de living (20m²) en de nachthal (12m²). Originele ondergrond = tegelvloer (huidige vinyl ligt erop)

Uitbreken van tegelvloer en nieuwe leggen

Wij willen graag nieuwe vloeren in onze woning. In onze living (35,11 vierkante meter) parket, in onze keuken hadden we graag gepolierd beton (15 vierkante meter) en in de gang/inkomhal (17, 32 vierkante meter) nieuwe tegels. Nu liggen er overal tegels die moeten uitgebroken worden. We hadden graag bijpassende plintjes. Er zijn nog geen vloeren aangekocht.