Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Tegelvloer woonkamer uitbreken en vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tegelvloer woonkamer uitbreken en vervangen:

Tegelvloer woonkamer uitbreken en vervangen

In onze woonkamer liggen er tegels in natuursteen. Af en toe zien wij dat er zoutkristallen op de vloer liggen en op sommige plaatsen schilferen de tegels af. Wij zouden graag de vloer vervangen en het vochtprobleem oplossen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 meter op 10.

Chape afschuren en egaliseren

Ik wil graag een nieuwe vloer in de woonkamer. Tegelvloer vervangen door parketvloer. Voor de parket hebben we te weinig ruimte om deze mooi te doen aansluiten op de keukenvloer en gang. We zouden de chape willen laten passen (afschuren/freezen) zodat we de juiste ruimte hebben om de parket te laten passen...

Click Vinyl of laminaat + plinten laten leggen

Ik wil graag click vinyl of laminaat laten leggen op mijn benedenverdieping op een bestaande tegelvloer. Deze omvat een badkamer, toilet, woonkamer met open keuken en keukeneiland en gang, totale oppervlakte van ongeveer 115 vierkante meter. De omtrek voor de plinten is ongeveer 60m. Er is ook een klein afvoerputje met deksel die bereikbaar moet blijven. Hierbij zoek ik specifiek iemand die ook zelf het meubilair kan en wil verplaatsen daar ik hier zelf niet toe in staat ben. Materialen zijn nog niet aangekocht maar dienen zeker waterbestendig te zijn.

Klikvinyl en plinten in woonkamer leggen

Graag wil ik in de living, 30m², een klikvinyl vloer plaatsen met ondergrond én plinten op een bestaande tegelvloer.

Leggen van laminaat en vloeren

Wij willen boven de bestaande tegelvloer laminaat leggen in onze woonkamer (65 m²) en een nieuwe vloer in onze keuken leggen (circa 20 m²).

Egaliseren vloer

Ik heb een appartement gekocht die ik aan het renoveren ben. Ik had graag een houten vloer gelegd. (woonkamer + inkom + slaapkamer) Er ligt momenteel een tegelvloer en ik wou deze laten egaliseren om dan hierop een houtenvloer te leggen. (tenzij dat op vakmansadvies de vloer moet uitgebroken worden (wat ik dan eerst zou doen). Ik zoek dus in eerste plaats iemand die de vloer kan egaliseren. Met desnoods het plaatsen van de vloer nadien.

Woning van 1993 heeft scheuren in vloer ...

Woning van 1993 heeft scheuren in vloer over woonkamer, keuken, hal, wc. Bestaande vloer dient uitgebroken te worden met onderliggende zwevende chape op isolatieplaten. Wij wensen een nieuwe isolerende chape en plaatsing van een tegelvloer.

We hebbin in de hal en woonkamer van ...

We hebbin in de hal en woonkamer van onze rijwoning een oude bestaande tegelvloer liggen. Hier bovenop zouden wij een vloer met industrieel karakter willen "gieten" met epoxy coating afwerking. In Nederland wordt dit blijkbaar ook in privéwoningen reeds toegepast (vb. http://www.basicfloor.nl/) maar in België kan ik maar weinig info hieromtrent vastkrijgen.