Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Uitbreken stuk parket en herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreken stuk parket en herstellen:

Parket herstellen na waterschade

Uitbreken stuk parket living om waterlek in waterbuis te herstellen, nadien herstellen parketvloer en opschuren.1 ruimte in living. Parket : 3 tot 5 m². Herleggen van parket dat is kromgetrokken.

Uitbreken stuk parket en herstellen

Uitbreken stuk parket living om waterlek in CV buis te herstellen, nadien herstellen parketvloer en opschuren. Ekel terugleggen van parket en opschuren.1 ruimte in living. Parket : 5 m².

Uitbreken en herleggen betonplaat

Uitbreken, slijpen betonplaat voor riolering en opnieuw dichten na werken. Stuk in slaapkamer, wc en garage. Enkele gleuven en stukken. 10-20 m².

Beton gieten op gelijkvloers

Binnenkort renoveren wij onze woning van eind de jaren 50 en moeten we een stuk van onze vloer op het gelijkvloers uitbreken. Dit is een tegelvloer die in zavel ligt. Het uitbreken en uitgraven doen we zelf. We willen een betonplaat laten gieten waarop we isolatie en chape kunnen aanbrengen. Het gaat over een hall van 11,3m², keuken van 20,2m² en een bijkeuken van 8,2m². En bijkomend hadden we graag een vakman gehad voor onze leefruimte van 34,9m². We twijfelen nog of we beide zaken samen gaan aanpakken of de leefruimte uitstellen tot later.

Chappen living

Wij hebben recent een huis gekocht en onze benedenverdieping zou gechapped moeten worden. Het is namelijk een ouder huis en de vloer van de living bestaat uit 3 delen en er zit toch wel een niveauverschil van +/- 5cm op tussen het hoogste en laagste punt. We zouden graag een idee hebben van prijs om mee in ons budget te rekenen. Het budget hieronder is dan ook te bekijken. Uitbreken zouden we zelf doen. De ondervloer is grotendeels planchet (buiten stuk dat bijgebouwd is), er liggen deels tegels en deels oude parket op. Graag hadden we hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen. Alvast bedankt!

stuk vloer in portaal van kerk 4 m. op ...

stuk vloer in portaal van kerk 4 m. op 1,50 m. uitbreken weinig uitgraven, verharding ingieten nivelleren en plaats laten om tijpijt in te leggen.Licht metalen kader inwerken.