Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Uitgraven en aanleggen van een betondek voor tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitgraven en aanleggen van een betondek voor tuinhuis:

Uitgraven en aanleggen van een betondek voor tuinhuis

Aanleg van een betondek voor een tuinhuis van 5 m breed en 12 m lang. Grond is lig aflopend en is hoofdzakelijk losse aarde. Grondwerk, bekisten en beton storten is allemaal nodig.

Grond uitgraven en betonplaat aanleggen

Grond uitgraven en aanleggen van een betonplaat voor een tuinhuis van 4 m².

Uitgraven grond en aanleggen van een betonplaat voor tuinhuis

In een achtertuin eerst grond uitgraven op 10 cm diepte. Dan bekisten voor 15 cm dikke betonplaat. Gieten van de beton. In totaal oppervlakte van 4,2 op 3,8 vierkante meter. Dus ongeveer 16 vierkante meter, een betonplaat van 15 cm gieten die dient als vloerplaat voor een tuinhuis.

Klein terras aanleggen

Ik heb een stuk tuin waar ik een terras wens aan te leggen. Het uitgraven zal al gebeurd zijn, maar er moet nog stabilisé gelegd worden en natuurlijk gevloerd. Het probleem is dat ik zelf niet echt kan meehelpen en 1m3 stabilisé leggen is niet evident. (ik heb momenteel al iemand die wil vloeren, maar hij is alleen: om de stabilisé te doen ben je waarschijnlijk minstens met 2 nodig.