Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping:

Verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping

Wij zijn van plan om ons huis (van het jaar +- 1955) te renoveren. Momenteel hebben we op de eerste verdieping een houten plankenvloer die een beetje doorhangt en enorm kraakt. Deze balken zouden verstevigd en geïsoleerd moeten worden. (Kamer 1 + kamer 2 + gang = ongeveer 50 m²) Dit zouden we graag laten doorgaan in oktober.

Nazicht van laminaatvloer

Ik wil graag het houten rooster van de woning uitlevelen en verstevigen waarop er nadien laminaat komt (slaapkamers) . Nu danst de vloer en als je springt beweegt het meubilair .

Verstevigen fundering van houten aanbouw achter garage

De houten aanbouw (+/- 10 vierkante meter) achter de garage staat niet echt op een fundering en begint te verzakken. Er zou een stevige betonnen vloerplaat moeten komen om de aanbouw op te plaatsen. Daarvoor dient echter eerst de huidige vloer in betontegels uitgebroken te worden. De constructie zelf is zeer licht en kan zonder problemen omhoog gekrikt worden (heb ik in het verleden reeds enkele keren gedaan) om er een vloerplaat onder te gieten.

Houten vloer verstevigen

Mijn vloer heeft nu een doorbuiging (balken liggen te ver uit elkaar). Er zouden balken bij geplaatst moeten worden (6 stuks). Kkamer is 3,8 op 3,7 , vloer wordt volledig vrij/open gemaakt voor vlotte werking

Houten vloer verstevigen

Ik wil mijn houten vloer in mijn appartement verstevigen. Momenteel buigt hij een beetje door.

Verstevigen bestaande vloer

Bestaande vloer (laminaat op kader van houten balken) verstevigen met een pot-en-balken systeem op eerste verdieping. Twee slaapkamers. Huis gebouwd in de jaren 1930. Graag in november starten (verkoopakte 9/11).

Uitbreken houten plankenvloer en vervangen-verstevigen

De houten planken vloer van de slaapkamer in mijn oude huis veert wanneer we er op lopen. Ik had graag geweten wat het zou kosten om de planken vloer uit te breken, nieuwe steunbalken te plaatsen, of de oude te verstevigen, ertussen te isoleren en erbovenop osb platen te nagelen? Ruimte 25 vierkante meter. Graag advies en ter plaatse komen kijken.

Verstevigen van houten vloeren en herstelling van beschadigingen

Verstevigen van houten vloeren dmv van plaatsen van solide tussenschotten en herstellen plaatselijke beschadigingen (ingevolge regeninval)dit voor zolder, kamer, kamer, kamer, badkamer.