Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Verwijderen van vast tapijt en plaatsen nieuwe vloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwijderen van vast tapijt en plaatsen nieuwe vloer:

Verwijderen van vast tapijt en opschuren onderliggende plankenvloer

ik wil graag de vloeren in mijn woning op het 1e en 2e verdiep aanpakken (ongeveer in totaal 45m²): - verwijderen oud vast tapijt - opschuren onderliggende plankenvloer - behandelen onderliggende plankenvloer

Laminaat leggen en schilderen

In een appartement vast tapijt verwijderen en laminaat plaatsen. Dit voor zo een 40 m². Hiernaast ook 3 muren en plafonds in het wit schilderen. Materiaal is reeds aanwezig.

Verwijderen van vast tapijt en egaliseren 400m²

Tapijt verwijderen uit kantoor, gelijkvloers en 1e verdiep, samen ongeveer 400 m². Lijmresten verwijderen en egaliseren.

Vinyl vloer leggen

We zouden het vast tapijt willen verwijderen en vervangen door een vinyl klikvloer. Het gaat om de bovenverdieping die bestaat uit 4 slaapkamers en een zithoek 150m² ,waar momenteel een dik vast tapijt ligt dat verlijmd is. Het vast tapijt komt goed los, maar laat wel vele lijmresten achter.

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen nieuwe vloer

Voor een nieuw kantoor de tapijtvloeren in enkele vergaderzalen verwijderen en deze laten vervangen met linoleum of vinylvloeren, en deze eventueel afwerken met een kleine plint enkel indien nodig. De oppervlaktes van de vergaderzalen zijn als volgt: Vergaderzaal 1 51 m² Vergaderzaal 2 23 m² Vergaderzaal 3 22 m²

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen vinylvloer

Ik wil graag mijn oud vast tapijt laten uitbreken en dan een vinylvloer laten leggen. Dus zou kunnen dat er ook egalisatiewerken moeten uitgevoerd worden. De oppervlakte is 50m²

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen vloer

We zouden graag onze vast tapijt in living willen vervangen door een stenen vloer of parket. - Tapijt moet verwijderd worden. - Plaatsen van stenen vloer.

Laminaat leggen in 2 slaapkamers

Wij zouden graag laminaat laten plaatsen in 2 slaapkamers op onze eerste verdieping (te Kapellen). De afmetingen van de kamers bedragen ongeveer 30 m² en 16m². In de grootste kamer zijn er al losse plinten.Wij willen dit doen wegens gezondheidsproblemen (astma) van onze dochter. Dit zou in de maand juli moeten gebeuren. Bestaat er een mogelijkheid dat dit door uw plaatsingsdienst zou kunnen gebeuren? In de kamers ligt nu vast tapijt, wij zullen dat verwijderen. Onderaan enkel chape.