Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vinyl of linoleum leggen over bestaande vloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vinyl of linoleum leggen over bestaande vloer:

Plaatsen van vloer zolder

Plaatsen van linoleum (evt ook vinyl) vloer op onze zolderverdieping. Deze bevindt zich op de 2de verdieping en wordt ingericht als 2 slaapkamers en een berging. De traphal is kleiner dan 1 m². -> moet ook gevloerd worden. De binnenafmetingen van de ruimtes zijn ongeveer: slk 1: 363 x 832 cm slk 2: 407 x 501 cm berging: 320 x 363 cm We hebben nog geen specifieke kleur/motief gekozen, dus ook niets aangekocht. De huidige vloer is chape. Ons huis is wel meer dan 10 jaar oud.

Vinyl of linoleum leggen over bestaande vloer

Voor een groot project zijn we op zoek naar iemand die linoleum vloer eerstdaags kan aanleveren en plaatsen.

Plaatsen vinyl in stacaravan/chalet

Graag een offerte voor de levering en plaatsing van 35 vierkante meter linoleum en/of vinyl.

Vinyl of linoleum leggen over bestaande vloer

Voor de plaatsing van linoleum of gelijkaardig had ik graag een offerte ontvangen. Dit dient aangebracht te worden in 4 burelen met een totale opp. Van 116m².

Vloerbekleding vervangen in onze serviceflats

Graag wensen wij een prijsofferte te ontvangen voor vervanging van de vloerbekleding in onze serviceflat(s). De huidige vloerbekleding (linoleum) is sterk beschadigd door ouderdom en is dringend aan vervanging toe. Graag een offerte voor vervanging van de vloerbekleding (+/- 44 m²) door linoleum/vinyl enerzijds en een duurzame vloer in gebakken tegels anderzijds. Graag een offerte met en zonder plaatsing.

Plaatsen van linoleum vloer

Wij vragen graag en spoedig een offerte aan voor leggen van een linoleum vloer op 1 verdieping van ons internaat. Tot opp: +/- 500 m ² * 2 lange gangen en verschillende ruimtes * kamers. Bestaande vloer, vinyl tegels, moet verwijderd worden en een nieuwe linoleum vloer moet in de plaats komen. * Werkperiode: tiijdens de vakantie 28/3 en 10/4 (paasvakantie). Internaat de Koekoek Juiste adres van internaat te bevragen door de vakman zelf.

Leggen van vloeren in kamers

Mijn dak en de daaronder liggende kamers op de 2de verdieping worden gerenoveerd. Voor de vloeren zou ik opteren voor linoleum, vinyl of kurk, van de rol of met kliksysteem. Het gaat om 3 kamers en een overloop. De totale opp. Beslaat 44 m2.

Plaatsen vinyl in stacaravan

Plaatsen van vinyl of linoleum in sta caravan