Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vinyl plaatsen in studio’s" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vinyl plaatsen in studio’s:

Vinyl vloer plaatsen en muur bezetten

Bestellen en plaatsen Floorify vloer van 75 m². Floorify kan op bestaande vloeren worden geplaatst, deuren dienen niet ingekort te worden.  Bezetten klein muurtje in de keuken.

Vinyl plaatsen in twee studio’s

Vakman voor de plaatsing van vinyl in twee studio’s. Wel zo snel mogelijk.

Laminaat laten leggen

Laminaat leggen in slaapkamers en hal voor 30 m². Vinyl als ondervloer, met daar bovenop nog isolatie. Verwijderen en plaatsen van plinten en deuren inkorten.

Clic vinyl quickstep plaatsen

In juli 2019 ga ik verhuizen naar een andere woning in Dormaal en de volledige boven zou ik graag een vinylvloer van quickstep. Het materiaal zou ik bij Thiry Paints bestellen maar voor de plaatsing ben ik nog opzoek naar een plaatser hiervoor. Oppervlakte 6 m².

Click vinyl leggen

Graag vakman voor het plaatsen van click vinyl in onze living op een bestaande vloer. Vinyl hebben we nog niet. Ongeveer 40 m².

Egaliseren vloer

De garage is een gegoten vloer met beschadiging en oneffenheden. Moet omgebouwd worden voor zaakje en wil vinyl plaatsen. Dus ondergrond moet egaal worden. Ongeveer 25 vierkante meter.

Vinyl plaatsen op bovenverdieping

We zouden in december vinyl willen laten plaatsen in 3 slaapkamers en 1 badkamer. Ongeveer 50 m² te leggen. Momenteel ligt er een vinyl op , de nieuwe vinyl mag er gewoon op gelegd worden.

Laminaat plaatsen

Laminaat leggen 37m². Nu is er een planken vloer. Laminaat of klik vinyl plaatsen op planken vloer. Enkel de plaatsing