Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloer betegelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloer betegelen:

Vloer in toilet en inkom vernieuwen

Ik wil de vloer in mijn inkom van 15 m² en toilet van 1,5 m² vernieuwen alsook het toilet nieuw betegelen. Uitbreken en afvoeren oude vloer kan ik zelf doen.

Vloer betegelen

Vloer van ong. 40m² betegelen. Betreft leefruimte, open keuken en hal. Momenteel overal chape en lijmlaag van vast tapijt. Graag keramische tegel van Impermo van 90cm x 90cm x 1cm

Tegels uitbreken en na leidingwerken opnieuw betegelen

9 Granieten tegels van 600 x 600 x 18 uitbreken. Chape van 6cm uitbreken. Momenteel lek in afvoerleiding onder vloer en vloerverwarming op 1ste verdiep die moet hersteld worden. Na herstellingswerken chape en tegels terugleggen.

Badkamer betegelen

Ik zoek een vloerder voor badkamer renovatie. Vloer van 12m², inloopdouche met wandtegels alsook 2 wanden van elk 10m² die betegeld zouden moeten worden. Volledige badkamer betegelen. Tegels zijn nog niet aangekocht.

Vloer egaliseren

Ik wil de vloer voor de badkamer laten egaliseren. Gaat over een ruimte van 4 op 3 bij benadering. Houten ondervloer en draagconstructie op 1e verdieping. Huis dateert van eind 19e eeuw. Eventueel ook betegelen als dit een haalbare optie is.

Egaliseren binnenvloer

Egaliseren van binnen vloer in horecazaak achteraan en daarna nog betegelen. Ik schat op iets minder dan 100 m².

Vloer egaliseren en betegelen

Wij willen een vloer laten leggen in onze garage. De ondergrond dient opnieuw gelijk gelegd worden, aangezien we de garage sinds de aankoop van onze woning onbevloerd gebruikt hebben. De chape is derhalve niet meer in goede staat. De oppervlakte bedraagt naar ruwe schatting ongeveer 25 m². Graag de nieuwe vloer te bezetten met tegels.

Vloeren betegelen

Vernieuwen van de vloer over de hele beneden verdieping. Geschatte oppervlakte: 100 m². Vloer + werkuren. Vloer : tegels.