Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloer egaliseren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloer egaliseren:

Betonvloer verhogen en egaliseren

Graag zou ik mijn garagevloer willen laten afwerken. Momenteel ligt er een betonnen vloer, deze zou nog 3cm hoger moeten en voorzien worden van een proper glad oppervlak. 33 m².

Vloer egaliseren

Ik wil de vloer voor de badkamer laten egaliseren. Gaat over een ruimte van 4 op 3 bij benadering. Houten ondervloer en draagconstructie op 1e verdieping. Huis dateert van eind 19e eeuw. Eventueel ook betegelen als dit een haalbare optie is.

Egaliseren oneffen chape

Graag zouden wij op zolder een kamer bijmaken maar de vloer (laagje beton vermoed ik) ligt echter zeer oneffen. 20 m² ongeveer.

Egaliseren binnenvloer

Egaliseren van binnen vloer in horecazaak achteraan en daarna nog betegelen. Ik schat op iets minder dan 100 m².

Egaliseren van vloer en plaatsen vloertegels in keuken

We wensen onze vloer te egaliseren en nieuwe vloertegels te plaatsen in de keuken. Keuken is 2 m breed en 4.5 m lang de 2 vloeren die er lagen zijn uitgebroken.

Egaliseren van vloer

De vloer is uitgebroken voor het vernieuwen van aflopen nu zoek ik iemand die de vloer kan sappen (egaliseren) de vloer word vernieuwd. 4,5mx2m

Uitbreken van tegelvloer en nieuwe leggen

We denken aan een nieuwe vloer in de keuken , hal, WC, bureau (+-32m²) en parket in de living(+-32m²). De bedoeling zou zijn de huidige vloertegels uit te breken, te egaliseren en de nieuwe te plaatsen?

Vloeren in 4 kamers egaliseren

Wij hebben de oude kleefvinyl uit onze 4 slaapkamers verwijderd. Nu willen wij graag de vloerpas een beetje laten verhogen zodat de nieuwe vloer aansluit bij de gangvloer. De kamers zijn elk 14 m² en moeten enkele mm tot maximum 1cm worden opgehoogd. Wij zijn op zoek naar een stielman die dit tot op de mm nauwkeurig kan doen, en mooi waterpas.