Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloer herstellen inlijmen en andere klussen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloer herstellen inlijmen en andere klussen:

Vloer herstellen, inlijmen en andere klussen

Ik ben op zoek naar iemand die een stukje vloer van ongeveer 1 m² kan leggen. De chape ligt er al, dus misschien nog een laag extra en dan de tegels leggen. Verder zouden de tegels van 60x60 in mijn hal moeten ingelijmd worden. Daarnaast moet een regenpijp van achteraan het huis worden ingegraven en aangesloten en moet een steunpaal van een afdak worden verankerd.

Bekraste houten vloer herstellen of vervangen.

Bekraste houten vloer van 60m² herstellen of vervangen.

Herstellen parket wegens waterschade

We hadden een lekkage op het dakterras. Nu is de vloer in de keuken beschadigd. De vloer is in verschillende plaatsen krom getrokken en donker geworden. We moeten het repareren. Ik denk dat de keuken ongeveer 30 m² is.

Parket herstellen

Graag hadden we onze vloer in de living laten herstellen indien mogelijk. Deze ligt niet meer effen en zakt hier en daar wat door. Vloer is parket. Living : 40 m².

Herstellen parket na waterschade

Er is een stuk parket van ongeveer 4 meter op 80 cm beschimmeld geraakt door vocht (er lag een vinyl vloer over waardoor we dit te laat opgemerkt hebben, het hout van de parket is rot). We willen dit stuk parket laten vervangen en eventueel de hele parketvloer te reinigen/behandelen. Totaal oppervlakte is 30m²

Tapijten en lijmlaag van een vloer verwijderen en herstellen in oorspronkelijke staat

Betreft kerk met losliggende tapijten en dikke lijmlaag op vloer. Graag beide verwijderen en vloer in oorspronkelijke staat herstellen. Oppervlakte is 320 m²

Houten vloerbalken herstellen of vervangen

De woning is onderkelderd en minstens één van de houten steunbalken is rot. Deze balken vormen de basis van onze woonkamer. Het kunnen ook 2 of 3 balken van ongeveer 4 meter zijn die men moet herstellen of vervangen. Balken kan men langs onder bereiken om werken uit te voeren. We merken dat de vloer van de woonkamer begint te buigen en we maken ons zorgen om de stabiliteit en veiligheid.

Herstellen of vervangen laminaat na waterschade

Ik heb in mijn woning een lek in een verwarmingsbuis die in de vloer ligt. We hebben onze chauffagist die dit lek zal komen herstellen maar omdat de vloer moet worden open gebroken zoeken wij ook iemand die na de werken de laminaat kan komen herstellen ( we hebben nog reserve planken liggen). Deze laminaat ligt er intussen 20 jaar en is nog van het soort dat gelijmd werd. Omdat de verzekering tussenkomt moeten we wel eerst een bestek laten opmaken ter goedkeuring. Overgang vloer naar parket.