Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloer in keuken opnieuw laten voegen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloer in keuken opnieuw laten voegen:

Vloer in keuken opnieuw laten voegen.

de voegen in de keuken laten los. Ik wil mijn keukenvloer opnieuw volledig laten voegen.

Vloer opschuren en eventueel lakken

Opschuren van acacia vloer in totaal ca. 90 m2. Betreft Vide (10m2) Keuken (8m2) woonkamer (62 m2) en bureel (10 m2) Allemaal op begane grond, makkelijk te bereiken. Graag offerte alsmede mogelijke datum wanneer dit ingepland kan worden.

Steentapijt renoveren/vervangen

Ik wil graag een gerenoveerde of nieuwe vloer in de keuken (+- 10m²). Er ligt nu steentapijt, deels opengebroken naar aanleiding van waterlek. Bedoeling is om de keuken niet te beschadigen.

Vloeren uitbreken en uitgraven

Ik wil 55 m² vloer uitbreken in de living en de keuken en dit vervolgens 30 cm laten uitgraven. Huidige vloer ligt op zavel.

Vloertegels plaatsen

Wij zouden graag onze vloer vernieuwen, met onze aangekochte tegels. Living 31 m², keuken 18,5 m² en gang 4,65 m². Ook plinten te plaatsen.

Vloer lijmen keuken

Voor de afwerking van onze keuken en voorraadkamer incl. toilet (samen 15m²) Vloertegels (60*60) lijmen op de reeds gegoten chape. In de komende weken wordt de keuken verder afgewerkt (elektriciteit, leidingen, plafond, bezetting). Nadien hadden wij graag aansluitend de vloer willen laten plaatsen. Tegels zijn reeds aangekocht. Er hoeven geen plinten gezet te worden.

Vloer leggen in kleine keuken en badkamer

Ik wil in een aangekocht huis een nieuwe vloer in een kleine keuken van +/- 8 m3 en ook een nieuwe vloer in de badkamer + tegels tegen de muur ook in deze badkamer die ook +/- 8 m3 groot is. Tegels zijn nog niet aangekocht.

Leggen van vloeren in keramische tegels

Graag wil ik een keramisch parketvloer laten leggen in de living voor 32 m² en nieuwe vloertegels in de keuken dit ongeveer 9 m². Nu ligt er een gewone vloer.