Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloer laten leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloer laten leggen:

Forbo Linoleum leggen in badkamer

Ik ben opzoek naar iemand die in mijn badkamer Linoleum wil leggen. Er liggen nu tegels op de vloer dus dit moet eerst geëgaliseerd worden. Het is een kleine ruimte van +- 3m2. Ik heb het Linoleum al in huis maar het is nog niet gesneden. Linoleum leggen in badkamer van ong. 3-4m². Momenteel tegels die eerst geëgaliseerd moeten worden.

Nieuwe vloer leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer leggen met lijmtegels. Dit in de gang, gedeeltelijke living, de keuken, de badkamer en de veranda. Wij hebben echter nog geen tegels aangekocht. Maar ze zouden 60 op 60 cm zijn.

Compleet nieuwe vloer leggen

Nieuwe vloer leggen over een opp. van ong. 70m² in beton met ijzer stukken van 20mm en 10cm vloerisolatie. Chape errond leggen van 7-8cm.

Betonvloer leggen

De garagevloer bestaat momenteel enkel uit oude plankiertegels en is doorgezakt. Beton gieten kan ik niet zelf. Oppervlakte is ongeveer 4.5x6m. De oude vloer zou dus uitgebroken moeten worden en de nieuwe gelegd. Mag gerust gepolierde betonvloer zijn.

Keramische vloer 75x75 leggen

Keramische vloer van 75cmx75cmx1cm leggen over een opp. van ong. 130 m². Heel smalle voeg, 1 tot max 2mm. Te leggen bovenop een bestaande perfect egale vloer.

Keramische houtlooktegels plaatsen

Wij beginnen binnenkort met de aanbouw aan ons huis + we gaan de oude vloer van de benedenverdieping eruithalen en willen daar ook een nieuwe vloer. We gaan ook overal vloerverwarming leggen. Wij zoeken daarvoor dus een vloerder.

Vloer leggen

Ik zou graag de vloer vernieuwen, geplaatst boven op bestaande vloer of eventueel eruit halen en nieuwe leggen. 5x10m 5x4m

Leggen van tegels in woonkamer

Ik zou graag mijn vloer veranderen. Dus het gaat om tegels te kopen en leggen in woonkamer. Ik heb dit huis gekocht en zou dit willen laten veranderen. Tegels donker grijs en ongeveer 50 x 50 en onderhoudsvriendelijk want heb huisdieren. Is 37m² in bijlage is foto van huidige vloer.