Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloer leggen in hal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloer leggen in hal:

Vloer leggen

100-105 m² vloeren, tegels en plinten zijn voorzien. Moeten nog 'matten' gelegd worden voor er gevloerd kan worden.

Nieuwe stenen vloer leggen in living

Uit breken bestaande vloer, vernieuwen gasleiding en waterleiding. Leggen nieuwe stenen in living, keuken en badkamer op sappe met isolatie, nu zavelgrond. Werken kunnen uitgevoerd worden na de winter vanaf maart, april. +/- 65m²

Nieuwe vloer in studio leggen

De laminaat die er nu ligt is kapot door de hond. Ik zou er een nieuwe laminaat of een vinyl willen leggen. De studio bestaat uit een keuken en woonkamer, samen 23m².Nieuwe vloer in studio 30m2

Neuwe vloer garage en vloer met fundatie in tuin leggen

In mijn garage, +/- 35m² met smeerput wil ik de vloer vernieuwen. Achterin mijn tuin wil ik een kapschuur plaatsen. 15/20 m² Hier dient nog een fundatie + vloer gelegd worden.

Laminaat leggen in living

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn living van ongeveer 55m². Kan op bestaande vloer gelegd worden. Materiaal en plaatsen.

Ondervloer van beton leggen voor vloerverwarming

Ik wil graag vloerverwarming leggen en zou een ondervloer van beton moeten laten leggen waar ik me isolatieplaten kan opleggen en dan de vloerverwarming. oppervlakte vloer : 70 m².

Vloer laten leggen

Ik wil graag parket of laminaat laten leggen in 3 slaapkamers en een hall in een appartement. Oppervlakte maximum 50 m². Bovendien zou ik de bestaande visgraat parket in de living willen laten behandelen.

Keukenvloer leggen

ik wil de bestaande vloer in de keuken laten uitbreken en een nieuwe laten plaatsen