Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloer leggen in nieuwbouwwoning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloer leggen in nieuwbouwwoning:

Plaatsen van linoleum vloer

We willen marmoleum laten leggen in onze keuken/eetkamer. Dit is een ruimte van ongeveer 40m² met een reeds volledig geplaatste keuken met eiland in (op stenen sokkel). Een ondervloer kunnen wij zelf al leggen (jumpax). Origineel nu is osb. Indien mogelijk zouden we de werken graag ergens de komende 4 maanden laten uitvoeren.

Nieuwe tegelvloer aanleggen in keuken en garage

Nieuwe vloer leggen in een keuken die binnen een paar maanden worddt geïnstalleerd. Het gaat om een oppervlakte van 30 à 40 m², maar we zouden de garage van een 70tal m² ook willen aanpakken. We dachten aan een keramische vloer met grijze tinten, tegels van 60x60.

Vloerwerken uitvoeren

Graag willen we een nieuwe vloer (parket/laminaat, pvc-tegels/tegels) leggen in de leefruimte, eetplaats, keuken. In het totaal ongeveer 70 m². Het gaat om de helft parketvloer en de andere helft pvc-tegels die bovenop een bestaande tegelvloer moeten komen.

Laminaat plaatsen

Wij wensen een laminaat vloer te laten leggen op onze eerste verdieping. Dit omvat 2 kamers en de overloop. Een oppervlakte van ongeveer 45m² in totaal. Momenteel is er een onregelmatige houten vloer (die ook het plafond van beneden is). Er dient dus zeker ook een ondervloer gelegd te worden om te egaliseren.

Vloer leggen

Graag hadden wij het laten plaatsen van houtkeramiek tegels over de ganse gelijkvloers Hierbij volgende gegevens qua m² per ruimte. Open keuken met leefruimte 67 M² Hier ligt al vloerverwarming De inkomhall 11 M² Idem Berging 11 M² Geen vloerverwarming Wasberging en douche en wc 5 M² Wel al vloerverwarming In latere stadium hebben we dan nog werk voor vloeren, wand en terrassen enz.

Vloer leggen in nieuwbouwwoning

Vloer aanleggen in nieuwbouwwoning van 229m². Graag tegels met houtstructuur.

Tegelvloer leggen

Ik wil mij kurken vloer verwijderd hebben en een vol keramische tegelvloer hebben. Het zou gaan over +/- 32m² ongeveer.

Vloer uitbreken en nieuwe leggen

Huidige vloer van ong. 15m² uitbreken. Waterkering en betonplaat leggen. Chape leggen. Tegelvloer leggen. Het betreft wasplaats en toilet.