Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Nieuwe vloer plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe vloer plaatsen:

Linoleum vloer leggen

Wij willen graag een linoleumvloer laten plaatsen (rol, geen tegels) in onze living (32 m²) en keuken (12 m²), 2 rechthoekige ruimtes. De vloer is recent gechaped, de plaatsing van een ondervloer of egaliseren is mogelijks nog nodig.

Plaatsen van Mortex vloer

Plaatsen van Mortex over bestaande tegelvloer van 85 m².

Nieuwe vloer plaatsen

Oude vloer van veranda van 40m² uitbreken. Nieuwe vloer met vloerverwarming plaatsen. 2 Oude vaste verwarmingen uitbreken. In 2 hoeken van veranda aan kant van tuin uitstekende stopcontacten plaatsen. Momenteel volledig dicht met grote raampartijen.

Keramische houtlooktegels plaatsen

Wij beginnen binnenkort met de aanbouw aan ons huis + we gaan de oude vloer van de benedenverdieping eruithalen en willen daar ook een nieuwe vloer. We gaan ook overal vloerverwarming leggen. Wij zoeken daarvoor dus een vloerder.

Tegels plaatsen

Vloerder gezocht om nieuwbouw woning te vloeren. living + keuken = 75m² gang + wc's = 25m² slaapkamers = 65m² badkamers = 84 m² (vloer + wand) Er moeten verschillende tegels geplaatst worden. In de living, keuken, gang en wc gaat het over betonhoektegels van120x120, in de badkamer ook betonhoek maar dan 60x60. Een andere badkamer wordt met marmer afgewerkt en een laatste ruimte met een keramische tegel.

Betonplaat isolatie plaatsen

ik zou graag mijn living van 33m2 willen laten uitgraven en beton laten gieten met netten. Mijn huis is nog van vroegere tijd van de steenbakkerij toen ze de huizen gewoon op zand zette. De muren zitten maar 3a4stenen onder de vloer momenteel zou graag dit volledig willen laten rusten op beton .

Tegelvloer woonkamer uitbreken en vervangen

In onze woonkamer liggen er tegels in natuursteen. Af en toe zien wij dat er zoutkristallen op de vloer liggen en op sommige plaatsen schilferen de tegels af. Wij zouden graag de vloer vervangen en het vochtprobleem oplossen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 meter op 10.

Keramisch parket plaatsen over bestaande vloer.

Keramisch parket plaatsen over bestaande vloer. Volledige benedenverdieping van ong. 85m². Oude vloer niet uitbreken.