Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Nieuwe vloer in studio leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe vloer in studio leggen:

Nieuwe vloer in studio leggen

De laminaat die er nu ligt is kapot door de hond. Ik zou er een nieuwe laminaat of een vinyl willen leggen. De studio bestaat uit een keuken en woonkamer, samen 23m².Nieuwe vloer in studio 30m2

Nieuwe houten vloer in studio leggen

Ik wil offerte voor nieuwe hout vloer bedekking voor mijn studio (35m2) Wanneer kunnen jullie de werk uitvoeren? Foto's ter beschikking.

Laminaat in studio leggen

Ik zou een nieuwe laminaat willen laten leggen in een verhuurappartement/studio. Dit zou ofwel gaan om enkel de leefruimte (ca30m2) of ook nog het halletje en de slaapkamer (nog ca 15m2), afhankelijk van de plaatsingsprijs. De prijs om de oude vloer uit te breken en af te voeren (eveneens laminaat) zou ik ook graag krijgen. De laminaat kan ik uiteraard zelf aanleveren of indien nodig via de plaatser kopen.

In Gent verhuur ik een studio die vorige ...

In Gent verhuur ik een studio die vorige week vrijkwam en waarvoor ik een nieuwe huurder heb begin september. Graag had ik ergens geweten of ik hulp zou kunnen krijgen voor het leggen van een vloer van een 33m2 in centrum Gent - glijkvloers. Mvg, Hans 0477566102

renovatie van de vloer in een tehuis ...

renovatie van de vloer in een tehuis voor zwaar fysiek gehandicapten. Nog een tiental studio's dienen gerenoveerd te worden. Grootte van de studio : ongeveer 20 vierkante meter. Verwarming : vloerverwarming. Doel : vloeren op de bestaande chape. Wij kiezen voor keramische vloertegels omwille van de sterkte.