Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloer uitbreken en nieuwe leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloer uitbreken en nieuwe leggen:

Vloer uitbreken en nieuwe leggen

Huidige vloer van ong. 15m² uitbreken. Waterkering en betonplaat leggen. Chape leggen. Tegelvloer leggen. Het betreft wasplaats en toilet.

Vloer in toilet en inkom vernieuwen

Ik wil de vloer in mijn inkom van 15 m² en toilet van 1,5 m² vernieuwen alsook het toilet nieuw betegelen. Uitbreken en afvoeren oude vloer kan ik zelf doen.

Tegels uitbreken en na leidingwerken opnieuw betegelen

9 Granieten tegels van 600 x 600 x 18 uitbreken. Chape van 6cm uitbreken. Momenteel lek in afvoerleiding onder vloer en vloerverwarming op 1ste verdiep die moet hersteld worden. Na herstellingswerken chape en tegels terugleggen.

Vloer in appartement

Laminaat vloer in appartement op 1ste verdiep uitbreken. Stenen tegels met isolatielaag onder aanleggen. Het betreft ong. 40m².

Vloer uitbreken en vernieuwen op zolder

Vloer ong. 10m x 12m uitbreken op zolder en nieuwe aanleggen. Liefst terug hout, parket of iets dergelijk, dus geen stenen vloer of tegels.

Laminaat vervangen

Uitbreken en vervangen laminaatvloer slaapkamer met volgende afmetingen 5,0 x 3,7 m. Laminaat vloer moet stof werend zijn. Indien nodig onderlaag ook vervangen.

Nieuwe vloer plaatsen

Oude vloer van veranda van 40m² uitbreken. Nieuwe vloer met vloerverwarming plaatsen. 2 Oude vaste verwarmingen uitbreken. In 2 hoeken van veranda aan kant van tuin uitstekende stopcontacten plaatsen. Momenteel volledig dicht met grote raampartijen.

Tegelvloer woonkamer uitbreken en vervangen

In onze woonkamer liggen er tegels in natuursteen. Af en toe zien wij dat er zoutkristallen op de vloer liggen en op sommige plaatsen schilferen de tegels af. Wij zouden graag de vloer vervangen en het vochtprobleem oplossen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 meter op 10.