Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloerbedekking leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerbedekking leggen:

Linoleum vloer leggen

Ik wil graag een linoleum vloer (Forbo Marmoleum) laten leggen in de keuken waar nu tegels liggen en op de tweede verdieping in de gang en de slaapkamers (waar momenteel tapijt ligt). In de keuken kan de linoleum op de tegels komen. Op het tweede verdiep wordt het tapijt verwijdert en zou het linoleum op de chappe gelegd moeten worden, na egalisering. In totaal zou het om ongeveer 50m² vloerbedekking gaan.

Vloerbedekking leggen

Twee slaapkamers van 3.6 x 4 meter voorzien van betonvloer. Er moet geen vloer uitgebroken worden.

Chapewerken gelijkvloers 75 m²

Ik zou op het gelijkvloers vloerverwarming willen leggen. Momenteel ligt er vermoed ik een betonlaag onder de huidige vloerbedekking. Eer is een kleine kelder aanwezig. Isolerende chape. Geen klassieke chape.

OSB vloer leggen op zolder

Rastering op betonnen zoldervloer waterpas leggen en dekken met osb als vloerbedekking. Ongeveer 90 m² verdeeld over 4 ruimtes

Nieuwe vloerbedekking in twee kamers leggen

Ik verhuur een appartement met 3 slaapkamers. In 2 van de 3 slaapkamers liggen nu nog tapijttegels die versleten zijn en moeten vervangen worden door een nieuwe vaste vloerbedekking zoals linoleum of laminaat. Ik zoek een vakman die bestaande vloerbedekking verwijderd en de nieuwe plaatst.

Chappen en vloerbedekking leggen

Wij hebben, na een lekkage in de chauffageleiding, problemen met onze parket. Nadat de loodgieter zijn werken heeft uitgevoerd zou er dus opnieuw moeten gechapt en vloerbekleding gelegd worden. Graag ofwel betegelen of wel parket aanleggen. Oppervlakte ongeveer 70 m².

Verwijderen oude vloertegel en leggen laminaat

Een bestaande vloertegel is (grotendeels) losgekomen en (deels) gebroken, waardoor ik een totaal nieuwe vloerbedekking in laminaat (of opnieuw tegels) overweeg. De totale oppervlakte betreft twee (min of meer) ruimtes van elk 28 m², dus ongeveer 56m² samen alsook de bijhorende plinten (ongeveer 24 lopende meter per kamer, dus ongeveer 48 meter in totaliteit ). Graag uw offerte voor zowel het verwijderen van huidige vloertegels en (stenen) plinten, alsook het plaatsen van ofwel nieuw vloertegels met plinten, ofwel laminaat en bijhorende plinten, inclusief akoestisch/thermische isolerende ondervloer bij laminaat.

Oude vloerbedekking verwijderen en parket leggen

Ik zou graag de oude vloerbedekking (laminaat en linoleum )laten verwijderen en parket (plankenvloer) laten leggen in verschillende kamers : living 34m² (nu laminaat), twee slaapkamers (nu linoleum) 16 m² en 16,6 m², dressing 7,8m² en de overloop 7,8m². Vloeren daarna afwerken met plinten. De vloeren zijn nog niet gekocht. Eventueel vier binnendeuren laten vervangen.